خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایران در تولید ترمز قطار به خود‌کفایی رسید / 432 واگن به شبکه ریلی کشور اضافه شد

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 23 آذر 1398 - 12:56
مدیرعامل شرکت راه‌آهن از اضافه شدن 432 واگن به شبکه ریلی کشور خبر داد و گفت: در تولید ترمز قطار به خود کفایی رسیدیم.
ريلي،شبكه،كشور،زرند،مسافر،مراكز،توليد،شركت،رسولي،اتصال،متصل، ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زرند، سعید رسولی ظهر امروز در حاشیه آغاز عملیات اجرایی ریل‌گذاری 27 کیلومتر خط فرعی ایستگاه جلال‌آباد تا کارخانه کنسانتره شرکت فولاد زرند ایرانیان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز به همراهی معاونان و مدیران ستادی راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران برای بازدید از روند پیشرفت طرح‌های ریلی استان به کرمان آمدیم.
وی با بیان اینکه دو پروژه اتصال معدن جلال‌آباد و فولاد زرند ایرانیان به شبکه ریلی در حال فعالیت است گفت: اتصال مراکز عمده بار به شبکه ریلی در بند 25 سیاست‌های کلی برنامه ششم توسعه مورد تاکید مقام معظم رهبری است.
مدیرعامل شرکت راه‌آهن کشور با بیان اینکه در حال حاضر شبکه راه آهن کشور به سبب اینکه تعداد زیادی از مراکز بار با فاصله کوتاهی به شبکه ریلی متصل نیستند بهره‌وری کمتری دارد، افزود: برای استفاده حداکثری از سرمایه بزرگی که در توسعه شبکه ریلی کشور وجود دارد باید مراکز بار را به شبکه ریلی متصل کنیم.
وی با بیان اجرای این دو پروژه ظرفیت جذب 5 میلیون تن بار به شبکه ریلی را ایجاد می‌کند گفت: از سوی دیگر این بهره‌برداری از این خطوص ریلی در کاهش تلقات جاده‌ای، کاهش آلایندگی‌های زیست محیطی و در صرفه‌جویی مصرف سوخت نقش مهمی داشته و به اقتصاد ملی کمک می‌کند.
رسولی با اشاره به اینکه جابه‌جایی مسافر صرفه اقتصادی برای شرکت‌های مسافربری ندارد و جابه‌جایی بار وظیفه اصلی راه‌آهن است افزود: با این وجود در سال جاری رشد چشمگیری در جابه‌جایی مسافر داشتیم و درصدد افزایش ظرفیت در مسافر و بار هستیم.
وی با بیان اینکه در 8 ماهه گذشته 432 واگن از انواع مختلف به شبکه ریلی کشور اضافه شده است، عنوان کرد: این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل 97 درصد رشد داشته است.
مدیرعامل شرکت راه‌آهن کشور با اشاره به اینکه تمامی واگن‌هایی که امسال به شبکه ریلی کشور اضافه شدند ساخت داخل بود و در کارخانجات داخلی تولید شدند افزود: تشدید تحریم‌ها نتوانسته بر ما اثر بگذارد و صنعت ریلی کشور توانسته در سخت‌ترین شرایط روی پای خودش بایستد.
وی با بیان اینکه در تولید ترمز قطار به خود کفایی رسیدیم گفت: تمامی ظرفیت‌های داخلی در حوزه ریلی رصد شده و واردات قطعاتی که در داخل کشور تولید می‌شود ممنوع است.
انتهای پیام/511/