خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حجت‌الاسلام پناهیان: شورای نگهبان ‌‌بدون مصلحت‌اندیشی افرادی که به فکر ‌‌رفاه مردم‌اند‌ را تأیید کند‌

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 23 آذر 1398 - 10:10
استاد حوزه و دانشگاه با انتقاد از عملکرد دولت در اعتماد به آمریکا و غرب گفت: ما باید با دنیا تعامل کنیم ولی متأسفانه برخی مسئولین فرق بین دنیا و دشمن را نفهمیدند،روحیه سازشکارانه و ترس هنوز هم در بین برخی مسئولین وجود دارد.
باطل،پناهيان،الباطل،دنيا،انقلاب،آمريكا،روداريم

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان در مراسم یادواره شهدای "ستاد نماز جمعه و منطقه مصلی" اظهار داشت:باطل مُردنی است به‌شرط آن‌که اهل جبهه حق مقاومت را فراموش نکنند.
وی افزود: امروز ما انتخابات مجلس را پیش روداریم بنابراین باید در انتخاب اصلح دقت زیادی بکنید و از شورای نگهبان هم می‌خواهیم که بدون مصلحت‌اندیشی افرادی را تأیید کند که به فکر مردم و رفاه آن‌ها باشند.
استاد حوزه و دانشگاه با انتقاد از عملکرد دولت در اعتماد به آمریکا و غرب گفت: ما باید با دنیا تعامل کنیم ولی متأسفانه برخی مسئولین فرق بین دنیا و دشمن را نفهمیدند، روحیه سازشکارانه و ترس هنوز هم در بین برخی مسئولان وجود دارد.
پناهیان با اشاره به آیه‌ای از قرآن کریم بیان کرد: «جاء الحق زهق الباطل ان الباطل کان زهوقا» یعنی باطل مردنی است.
وی خاطرنشان کرد: این سؤال پیش می‌آید مگر انقلاب اسلامی ما حق نبود و مگر آمریکا و ایادی استکبار باطل نیست، پس چرا با آمدن حق، باطل از بین نرفت و هرروز به انقلاب هم ضربه می‌زند، دلیل این مسئله تفکر همان افرادی است که در جنگ بدر مقابل پیامبر ادعای روشن‌فکری کردند.
انتهای پیام/452/ش