خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مربی فولاد خوزستان: می توانستیم برنده بازی مقابل تراکتور باشیم/ با اشتباهات داوران به تیم‌های بزرگ باختیم

تسنیم | ورزشی، استان‌ها | جمعه، 22 آذر 1398 - 18:06
حمیدرضا رجبی، مربی تیم فولاد خوزستان مدعی شد تیمش در مصاف با تیم‌های بزرگ لیگ برتر به دلیل اشتباهات داوران تن به شکست داده است.
بازي،نكونام،توپ،خبري،تراكتور

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از تبریز، حمیدرضا رجبی، مربی تیم فوتبال فولاد خوزستان که به جای جواد نکونام در نشست خبری حاضر شده بود، اظهار داشت: در 90 دقیقه، بازی در اختیار ما بود.
تمام نقاط آنها را بسته بودیم و حتی می‌توانستیم برنده بازی باشیم.
این را بگویم در سه بازی که با تیم‌های بزرگ داشته‌ایم، با اشتباه سهوی داور بازی را واگذار کردیم.
وی افزود: امروز هم روی گل تراکتور مشخص بود که خانزاده با دست توپ را روی سر بازیکن ما لمس کرد و همان توپ وارد دروازه‌مان شد.
یک پنالتی هم که روی بیت‌سعید نگرفتند.
به نظرم بهترین بازیکن امروز تراکتور مظاهری بود و دیدید چقدر توپ گرفت.
او را در پایان بازی تشویق کردند و این دروازه‌بان هم در ورزشگاه دور افتخار زد.
مربی تیم فوتبال فولاد درباره غیبت جواد نکونام در نشست خبری هم گفت: آقای نکونام کسالت داشت و به همین دلیل در نشست خبری پیش از بازی هم شرکت نکرد.
انتهای پیام/