وزارت ارشاد مقابله با امور ضدارزشی را با جدیت پیگیری کند
خمین- امام جمعه خمین گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید با برخی امور ضد ارزش در جامعه با قدرت مقابله کند تا فضا برای ترویج چنین اموری مهیا نشود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی حسینی پور بعد از ظهر جمعه در دومین روز از سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان مرکزی و در دیدار وی با جامعه قرآنی و اعضای کانونهای فرهنگی هنری مساجد در خمین اظهارداشت: امروز شهرستان خمین میزبان وزیری است که از جایگاه بالاتری نسبت به وزرای دیگر برخوردار است زیرا اهم فعالیت های وزرای دیگر را وزارت خانه فرهنگ و ارشاد اسلامی مشخص می کند.
امام جمعه خمین بیان کرد: نام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در مقوله فرهنگ به بخش فرهنگی اشاره داد و در بخش ارشاد نیز تمامی ارزش ها را به دنبال می کند و اگر به کلمه اسلام جامه عمل بپوشاند، اهداف الهی محقق می شود.
حجت الاسلام حسینی پور خاطر نشان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید نسبت به امور ضد ارزشی با تمام قدرت مقابله کند و در این راستا اقدامات لازم را انجام دهد تا شاهد بروز چنین مسائلی در جامعه نباشیم.