خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت از قلعه نویی و مدافع مصدوم سپاهان

فارس | ورزشی | جمعه، 22 آذر 1398 - 17:00
در دو سمت ورزشگاه نقش‌جهان اصفهان بنر‌هایی در حمایت از امیر قلعه‌نویی و عزت‌الله پورقاز که مصدوم است، نصب شده است.
سپاهان،بازي،مصدوم،نيمكت،رفتند،امير،پيكان

در دو سمت ورزشگاه نقش‌جهان اصفهان بنر‌هایی در حمایت از امیر قلعه‌نویی و عزت‌الله پورقاز که مصدوم است، نصب شده است.
حاشیه بازی سپاهان و پیکان| حمایت از قلعه نویی و مدافع مصدوم سپاهان
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، درهای ورزشگاه نقش‌جهان از یک ساعت و نیم پیش از شروع بازی به روی هواداران سپاهان باز شد.
* گلر‌های هر 2 تیم زودتر از سایر بازیکنان برای گرم کردن وارد زمین چمن شدند و با مربی‌ خود شروع به تمرین کردند.
* پیام نیازمند پیش از ورود به زمین برای گرم کردن با یکی از تیم‌های پایه سپاهان عکس یادگاری گرفت.
* هواداران کم‌تعداد سپاهان در زمان گرم کردن تک تک بازیکنان سپاهان را صدا زدند و آن‌ها را مورد تشویق قرار دادند.
* در 2 سمت ورزشگاه نقش‌جهان بنر‌هایی در حمایت از امیر قلعه‌نویی و عزت‌الله پورقاز که مصدوم است، نصب شده است.
* پیش از شروع بازی امیر قلعه‌نویی و کادر فنی سپاهان به سمت نیمکت پیکان رفتند و با حسین فرکی خوش و بش کردند و قلعه‌نویی و فرکی عکس یادگاری گرفتند.
* محمدرضا حسینی، پیام نیازمند و استنلی از سپاهان به سمت نیمکت پیکان رفتند؛ از تیم پیکان نیز امیرحسین کریمی، محمد ستاری و جلال‌الدین علی‌محمدی به سمت نیمکت سپاهان رفتند.
* شیر نماد سپاهان با پیراهن عزت‌الله پورقاز در عکس تیمی سپاهان حضور پیدا کرد که با تذکر ناظر بازی همراه بود.
* محمد محبی بازیکن سپاهان که به دلیل محرومیت در این دیدار حضور ندارد، در قسمت ویژه نقش‌جهان حضور پیدا کرده و از نزدیک بازی را مشاهده می‌کند.
دیدار دو تیم تا دقیقه 12 با نتیجه مساوی بدون گل در جریان است.
انتهای پیام/