خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش برای پیروزی در انتخابات با رویکرد تخریب رقبا در چارچوب اخلاق و اعتقادات اسلامی نیست

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 22 آذر 1398 - 15:20
امام جمعه ایلام با اشاره به آغاز دوره رقابت‌های انتخاباتی مجلس گفت: تلاش برای پیروزی در انتخابات با رویکرد تخریب رقبا در چارچوب اخلاق و اعتقادات اسلامی نیست.
ايلام،انتخابات،نظام،اسلامي،انسان،معاد،مبدأ،گناه

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، حجت‌الاسلام اله‌نور کریمی‌تبار ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه شهر ایلام اظهار داشت: قرآن از زندگی دنیوی به‌عنوان سرگرمی و بازی یاد می‌کند و موفق در زندگی کسانی هستند که از فرصت دنیا برای ساختن آخرت خود بهره می‌برند.
امام‌جمعه ایلام توجه به مبدأ و معاد را عامل بازدارندگی انسان از گناه یادکرد و گفت: تلاش انسان و توجه به مبدأ و معاد مانع گرایش و سمت و سوق انسان به گناه می‌شود.
وی انتخابات را حرکت به سمت مردم‌سالاری دینی عنوان کرد و افزود: شرکت در انتخابات موجب تقویت نظام می‌شود و گفتمان مردم‌سالاری دینی را به جهان به نمایش می‌گذارد.
امام‌جمعه ایلام دین و سیاست را توأم باهم دانست و خاطرنشان کرد: در نظام الهی ایران دین از سیاست جدا نیست و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این نظام بارأی اکثریت مردم انتخاب شد، ملت به جمهوری اسلامی رأی دادند و امروز به سبب وجود انقلاب اسلامی شاهد قدرت ایران در جهان هستیم.
کریمی‌تبار ادامه داد: مردم در انتخابات نقش اساسی بر عهده‌دارند، انتخابات مجلس شورای اسلامی در این راستا انجام می‌شود و باید با برنامه‌ریزی شاهد حضور بیشتر مردم در این انتخابات باشیم.
وی تصریح کرد: استقبال از انتخابات در ایلام بسیار عالی بوده و تعداد داوطلبان ثبت‌نام کننده نشانه رشد سیاسی مردم ایلام است.
امام‌جمعه ایلام کاندیدا را به پرهیز از اسراف، تخریب رقبا و پرهیز از برانگیختن احساسات قومی و قبیله‌ای توصیه کرد و گفت: مسئولیت در نظام الهی امانت است اگر مسئولیت رأی مردم به شما واگذار شد تلاش کنید که امانت‌دار خوبی باشید.
انتهای پیام/891/ز