خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش ارزش دلار به کمک طلا آمد/ ثبات اونس جهانی در بازار بلاتکلیف

فارس | برگزیده، اقتصادی | جمعه، 22 آذر 1398 - 13:41
خبرهایی از پیشرفت در مذاکرات تجاری آمریکا و چین، تمایل برای دارایی‌های ریسک دار در بازار را افزایش داد، اما کاهش ارزش دلار در جهان، فشار ناشی از تمایل به این دارایی ها را از روی طلا کم کرد و هر اونس طلا1471.26 دلار فروخته شد.
طلا،بازار،دلار،ارزش،تمايل،بازارهاي،افزايش،آمريكا،ريسك

خبرهایی از پیشرفت در مذاکرات تجاری آمریکا و چین، تمایل برای دارایی‌های ریسک دار در بازار را افزایش داد، اما کاهش ارزش دلار در جهان، فشار ناشی از تمایل به این دارایی ها را از روی طلا کم کرد و هر اونس طلا1471.26 دلار فروخته شد.
به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، از آنجایی که کاهش ارزش دلار در بازار فشار ناشی از تمایل به دارایی های ریسک دار را از روی طلا کم کرد، قیمت این فلز گران بها در بازارهای جهانی ثابت ماند.
به علت انتشار گزارش‌هایی از پیشرفت در مذاکرات تجاری آمریکا و چین، تمایل برای دارایی های ریسک دار در بازار افزایش یافته است.
هر اونس طلا در بازارهای جهانی با 1.46 دلار افزایش 1471.26 دلار فروخته شد.
طلا تا این لحظه در هفته جاری 0.7 درصد افزایش ارزش را ثبت کرده است.
دنیل استیل، تحلیلگر بانک ای ان زد گفت: «بازار همچنان محتاط است...
تازمانی که اطلاعات بیشتری در مورد آنچه توافق شده به دست بیاورد، سرمایه گذاران معاملات در بازار طلا انجام نمی دهند.»
منابع آگاه دیروز گفتند، مذاکره کنندگان آمریکایی پیشنهاد کم کردن تعرفه‌های موجود بر کالاهای چینی تا 50 درصد و همچنین تعلیق تعرفه هایی که قرار از روز یک شنبه اجرایی شود، را داده‌اند.
ارزش بازارهای بورس آمریکا رکود جدید ثبت کرد درحالیکه ارزش بازارهای بورس آسیا به بالاترین رقم 8 ماه گذشته رسید و این شرایط از جذابیت طلا کاسته است.
دلار نیز در نزدیکی کمترین رقم از اوایل ماه جولای در نوسان است که سبب شده تا مانع از کاهش قیمت طلا شود.
آجای کدای، تحلیلگر بازار گفت: «تا زمانی که توافق تجاری آمریکا و چین امضا شود، بی ثباتی در بازار وجود خواهد داشت.»
انتهای پیام/ب