خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عجیب‌ترین دلیل شکایت از یک همسایه

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | پنجشنبه، 25 بهمن 1397 - 04:05
همسایه گیاه‌خوار از همسایه گوشت‌خوار خود به دلیل به راه انداختن بوی غذای گوشتی شکایت کرد.
همسايه،گياهخوار،شكايت،پاي،دادگاه

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، متاسفانه شکایت و نارضایتی بین همسایگان و حل اختلافات در دادگاه‌ها مسئله نادری نیست اما ساکن محله سنت مارگارت لندن به دلایل بسیار عجیب و نامعقول همسایه خود را محکوم کرد و پای او را به دادگاه کشاند.
کریستوف هانس و همسرش سیلویا زوج گیاه‌خواری هستند که همسایه خود را متهم به پختن گوشت و به راه انداختن بوی آن کرده و به همین دلیل پای همسایه خود را به دادگاه کشاندند.
همسایه از اخلاق و رفتار همسایه گیاه‌خوار خود بسیار شاکی است، آنها می‌گویند هر بار به دلیل درست کردن غذای گوشتی با همسایه خود درگیر می شوند و یا حتی توسط آنها مورد فیلمبرداری قرار می‌گیرند.
حتی جمعیت معترض و طرفدار گیاهخوار را مقابل خانه‌ها تجمع می‌کنند و شعار می‌دهند.
انتهای پیام/
همسایه گیاهخوار از همسایه گوشتخوار خود شکایت کرد