خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل ۸۵۸ پرونده تخلفاتی حوزه آرد و نان در لرستان

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 22 آذر 1398 - 09:12
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان از تشکیل ۸۵۸ فقره پرونده تخلفاتی حوزه گندم، آرد و نان در این استان خبر داد.
تشكيل،حوزه،لرستان،واحدهاي

ایسنا/لرستان رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان از تشکیل ۸۵۸ فقره پرونده تخلفاتی حوزه گندم، آرد و نان در این استان خبر داد.
محمدرضا صفی خانی در جمع خبرنگاران، با اشاره به انجام ۶۳۱۱ مورد بازرسی از واحدهای گندم، آرد و نان لرستان طی سال گذشته، اظهار کرد: این عدد طی هشت‌ماهه امسال ۱۳ هزار و ۵۶۶ مورد بوده است.
وی با اشاره به تشکیل ۵۱۷ پرونده تخلفاتی برای این واحدها طی سال گذشته، عنوان کرد: در سال جاری نیز برای واحدهای متخلف این حوزه ۸۵۸ پرونده تشکیل شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان با اشاره به رشد ۱۱۵ درصدی تعداد بازرسی‌های صورت گرفته از واحدهای گندم، آرد و نان استان طی امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، تصریح کرد: همچنین تعداد پرونده‌های تشکیل شده برای این واحدها در این مدت ۶۶ درصد رشد داشته است.
صفی خانی اضافه کرد: همچنین ارزش ریالی پرونده‌های تشکیل شده برای واحدهای متخلف این حوزه نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰۸۷ درصد رشد داشته است.
وی با اشاره انجام ۲۳۶۲ مورد بازرسی در حوزه قاچاق کالا و ارز طی سال گذشته، بیان کرد: این عدد طی امسال ۳۷۵۳ مورد بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان، افزود: در سال گذشته ۱۵۵ پرونده تخلفاتی در حوزه قاچاق کالا و ارز در استان تشکیل شده که این عدد طی امسال ۱۹۶ مورد بوده است.
انتهای پیام