خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقاد روسیه از ناتو به دلیل اولویت دادن به گزینه نظامی

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 22 آذر 1398 - 05:42
سخنگوی وزارت خارجه روسیه از سازمان پیمان آتلانتیک شمالی به دلیل اولویت دادن به گزینه‌های نظامی به جای گفتگو را محکوم کرد.
ناتو،روسيه،شوروي،مسكو،پيمان،عضو

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه از سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) به دلیل اولویت دادن به گزینه‌های نظامی به جای گفتگو با مسکو را محکوم کرد.
وی افزود: اعضا و سران ناتو بر تهدید ساختگی روسیه تاکید می‌کنند.
این در حالی است که آن‌ها به سایر نقاط جهان توجه کافی ندارند.
آن‌ها در نشست‌های خود در حال ورود به همه زمینه‌های نظامی از جمله زمینی، دریایی، هوایی، فضای سایبری و جدیداً حوزه فضایی هستند.
روسیه بار‌ها از نزدیک شدن ناتو به مرز‌ها خود انتقاد کرده است.
این در حالی است که مسکو بارها بر حسن هم جواری با کشورهای اروپایی و همکاری با آنها تاکید کرده است.
پیمان ناتو در ۴ آوریل ۱۹۴۹ برای مقابله با شوروی و کمونیست تشکیل شد.
پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، برخی معتقد به پایان سازمان ناتو بودند، اما کشور‌های عضو با تغییر رویکرد و گنجاندن تروریسم به عنوان بخشی از تهدیدات جهانی، خود را احیا کردند.
ناتو همینک ۲۹ عضو دارد.
انتهای پیام/