خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

این "حشره‌" 100 میلیون سال قبل از خون دایناسورها تغذیه می‌کرده‌ است! + عکس

تسنیم | اجتماعی و حوادث | جمعه، 22 آذر 1398 - 00:21
محققان حشره‌ای را کشف کرده‌اند که از 100 میلیون سال قبل، داخل یک کهربا به دام افتاده و از خون دایناسورها تغذیه می‌کرده‌ است!
حشره،حشرات،تازگي،100،كشف

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دانشمندان به تازگی "کهربایی" کشف کردند که یک حشره شبیه به گونه‌های کنه در آن به دام افتاده است و با بررسی‌های بیشتر به این نتیجه رسیدند که این حشره عمری 100 میلیون ساله دارد و به پر یک دایناسور چسیبده بوده!
این حشرات عهد باستان برای جلوگیری از انقراض خود یک ماده شیمیایی برای دفع سایر حشرات از خود ساطع می‌کردند و می‌توانستند سر خود را 180 درجه بچرخانند.
"جرج پینار" استاد برجسته جسم‌شناسی در دانشگاه ایالتی اورگان به تازگی یک تکه کهربای باستانی را در معادن دره هواکاونگ در میانمار کشف و جزئیات آن را در مجله Cretaceous Research شرح داده‌ است.
این حشره باریک به طول 0.2 اینچ، 100 میلیون سال قدمت دارد و یک جفت غده برای سم‌پاشی در گردن خود دارد اما غیرمعمول‌ترین ویژگی آن سر مثلثی است.
انتهای پیام/