سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محورهای شریانی مازندران لغزنده است / مسدودی هراز از شنبه آینده

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 21 آذر 1398 - 19:24
فرمانده پلیس راه مازندران با اشاره به مسدودی مقطعی محور هراز از شنبه آینده، گفت: هم اکنون محورهای شریانی و کوهستانی استان لغزنده و گاها برفی است.
محور،تردد،كياسر،هراز،شنبه،سوادكوه،كندوان

سرهنگ پاسدار علی‌رضا قدمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در ساری، از انسداد شبانه محور هراز در روزهای شنبه و یکشنبه 23 و 24 آذر به مدت دو روز از ساعت 21 تا 5 بامداد روز بعد خبر داد.
وی افزود: در راستای عملیات تعمیر و نگهداری سیستم روشنایی و تهویه تونل تکاور در کیلومتر 80 محور هراز این محور از ساعت 21 تا 5 بامداد روزهای شنبه و یک شنبه 23 و 24 آذرماه جاری مسدود می‌شود.
قدمی به رانندگان وسایل نقلیه ای که قصد تردد از این محور را دارند، توصیه کرد: از محور های جایگزین سوادکوه و کندوان تردد کنند.
فرمانده پلیس راه مازندران همچنین وضعیت جوی محور کیاسر در استان را برفی اعلام کرد و از مسافران و رانندگان خواست در تردد از مسیرهای کوهستانی دقت بیشتری داشته باشند.
شاهد بارش برف در محور کیاسر هستیم و در دیگر مناطق آسمان ابری و همراه با بارش پراکنده در نوار مرکزی و شرقی است.
وی درباره وضعیت ترافیک راه‌های استان نیز گفت: در محورهای کیاسر، هراز، کندوان و سوادکوه تردد به صورت عادی در جریان است.
انتهای پیام/‌686/ش