سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش باشگاه تراکتور درباره مذاکره با سرمربی ایتالیایی

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | پنجشنبه، 21 آذر 1398 - 19:01
باشگاه تراکتور به خبر مذاکره با مانگیا سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیا واکنش نشان داد.
تيم،باشگاه،تراكتور،سرمربي،مربيگري،مربي،ايتاليا

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیران تراکتور بعد از قطع همکاری مصطفی دنیزلی سرمربی تیم خود به دنبال انتخاب جانشینی برای این مربی ترکیه‌ای هستند تا هدایت تیمشان را در نیم فصل دوم برعهده بگیرد.
طبق سایت ترانسفرمارکت، باشگاه تراکتور مذاکراتی با دویس مانگیا سرمربی ۴۵ ساله اسبق تیم زیر ۲۱ سال ایتالیا داشته است.
این مربی ایتالیایی از تیم وارسه در لیگ دسته پنجم ایتالیا وارد عرصه مربیگری شده است و سابقه هدایت تیم‌هایی همانند پالرمو و باری هم در سوابق مربیگری اش دارد.
آخرین سابقه مربیگری اش در تیم کرایووا در لیگ رومانی بود که با این تیم به قهرمانی جام حذفی در سال ۲۰۱۸ دست یافت، اما در تابستان ۲۰۱۹ از این تیم رومانیایی جدا شد.
علاوه بر این مانگیا همراه با تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیا در جام ملت‌های اروپا ۲۰۱۳ به فینال راه یافت، اما این تیم برابر تیم ملی اسپانیا شکست خورد و جام قهرمانی را از دست داد.
یکی از مدیران باشگاه تراکتور درباره مذاکره این باشگاه با مانگیا در گفت وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: به هر حال زنوزی به دنبال جذب سرمربی خارجی مطرح است و مذاکراتی هم با گزینه‌های مدنظر انجام می‌دهد.
به هر حال مذاکره با مانگیا مربی ایتالیایی را نه تایید و نه تکذیب می‌کنم چرا که مالک باشگاه با مربیان صحبت می‌کند و ما اطلاع دقیقی در این باره نداریم.
بیشتر بخوانید: الهامی: برای کمک به تیم تراکتور برگشتم/ زنوزی سرمربی بزرگ خارجی جذب می‌کند
انتهای پیام/