خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهمیه سوخت شناور‌های صیادی استان هرمزگان هفته آینده ابلاغ می‌شود

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | پنجشنبه، 21 آذر 1398 - 17:54
معاون اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه گفت: به شناورهای صیادی هرمزگان به منطور رفع دغدغه صیادان استان سهمیه سوخت بنزین اختصاص یافته و از شنبه ابلاغ می شود.
هرمزگان،آب،استان،سهميه،تامين،بودجه

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، سید حمید پورمحمدی معاون اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور در نشست مشترک شورای برنامه‌ریزی و توسعه و ستاد مدیریت و راهبری اقتصاد مقاومتی استان هرمزگان اظهار کرد: با پیگیری های صورت گرفته از سوی مسئولان استان از جمله استاندار به شناورهای صیادی سهمیه سوخت اختصاص یافته است.
او افزود: این سهمیه در نظر گرفته شده و از روز شنبه هفته آینده ابلاغ می‌شود و دغدغه صیادان هرمزگانی رفع خواهد شد.
معاون اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور همچنین از خرید تضمینی آب از آب شیرین کن‌ها خبر داد و گفت: این امر برای تامین آب شرب مورد نیاز استان هرمزگان صورت می‌گیرد و میزان اعتبارات خرید تضمینی آب در لایحه بودجه سال ۹۹ افزایش داشته است.
او همچنین در خصوص تامین برق مورد نیاز جزایر هرمزگان نیز گفت: برای تامین برق جزایر هرمزگان اعتبارات ویژه‌ای در نظر گرفته شده است.
پور محمدی در پایان گفت: تمام این موارد از سوی استاندار هرمزگان به صورت ویژه پیگیری شده و خوشبختانه به نتیجه رسیده است.
بیشتر بخوانید:صیادان در انتظار تخصیص سهمیه بنزین
انتهای پیام/س