خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابراز تمایل سودان به توسعه روابط با سوریه

مهر | بین‌الملل | پنجشنبه، 21 آذر 1398 - 15:52
کاردار سفارت سودان در دمشق از تمایل خارطوم به توسعه روابط با سوریه خبر داد.
دمشق،فيصل،سودان،عبدالله،عرب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم، الولید «عبدالله احمد عبدالله» کاردار سفارت سودان در دمشق از تمایل کشورش برای توسعه روابط با دمشق در تمامی زمینه ها خبر داد.
وی در جریان دیدار با فیصل المقداد معاون وزیر خارجه سوریه از تلاش های دمشق در زمینه مبارزه با تروریسم قدردانی و اعلام کرد که این اقدام به نفع ملت های جهان عرب و دنیا است.
آخرین رویدادهای جهان عرب و راههای توسعه روابط دوجانبه از جمله موضوعات مورد بررسی در این دیدار بود.
فیصل المقداد نیز اظهار داشت: شرایط و بحران هایی که بسیاری از کشورهای عربی از جمله سودان و سوریه در حال حاضر با آن دست به گریبان هستند اقتضا می کند که همکاری های عربی که مبتنی بر احترام به اصل حاکمیت کشورها و عدم دخالت در امور داخلی یکدیگر است صورت گیرد.