خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعمال قانون خودرویی با ۳۰۸ تخلف رانندگی در رشت

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 21 آذر 1398 - 14:56
سرپرست پلیس راهور گیلان از توقیف یک دستگاه خودرو سواری سمند با ۳۰۸ فقره انواع تخلفات راهنمایی و رانندگی در شهر رشت خبر داد.
پليس،خودرو،تخلفات،راهور،رانندگي،سرعت،سمند

ایسنا/گیلان سرپرست پلیس راهور گیلان از توقیف یک دستگاه خودرو سواری سمند با ۳۰۸ فقره انواع تخلفات راهنمایی و رانندگی در شهر رشت خبر داد.
سرهنگ امیر طالبی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ماموران پلیس راهور رشت یک دستگاه خودرو سواری سمند را به علت ارتکاب به تخلف رانندگی در این شهرستان متوقف کردند.
این مقام انتظامی افزود: با استعلام سوابق خودرو سمند از سامانه پلیس راهور مشخص شد خودرو مورد نظر ۳۰۸ فقره انواع تخلفات راهنمایی و رانندگی دارد که بیش از ۲۸۵ مورد از این تخلفات مربوط به سرعت غیرمجاز بوده و توسط دوربین‌های کنترل سرعت جاده‌ای ثبت شده است.
وی تصریح کرد: راننده این خودرو که با بی‌توجهی به مقررات و تجاوز از سرعت مجاز در کلیه معابر استان یکی پس از دیگری دوربین‌های پلیس را نادیده می‌گرفت، در قبال تضییع حقوق شهروندان و رانندگان قانونمند برابر مقررات اعمال قانون شد.
سرهنگ طالبی از انتقال این خودرو متخلف به پارکینگ خبر داد و گفت: پلیس برای برقراری ایمنی ترافیکی، آسایش و آرامش شهروندان و همچنین کنترل و کاهش تخلفات و تصادفات رانندگی بدون اغماض با رانندگان متخلف برابر مقررات برخورد می‌کند.
رئیس پلیس راهور استان گیلان استفاده از تجهیزات هوشمند مانند دوربین‌های کنترل سرعت را در کاهش تخلفات بسیار مهم و اثرگذار اعلام کرد.
انتهای پیام