خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رونمایی از ۴ دستاورد پژوهشی در زمینه صنایع غذایی

مهر | دانش و فناوری | پنجشنبه، 21 آذر 1398 - 14:45
همزمان با آغاز هفته پژوهش از چهار دستاورد پژوهشی در زمینه کیت ها و حسگرهای تضمین کیفیت مواد غذایی رونمایی شد.
غذايي،كيفيت،پژوهشي،مواد،علوم،صنايع

به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با آغاز نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری در خراسان رضوی از دستاورد های پژوهشی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در زمینه کیت ها و حسگر های تضمین کیفیت مواد غذایی رونمایی شد.
«دکترقدیر رجب زاده» رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی با بیان این خبر گفت: کیت ها و حسگرهای تضمین کیفیت مواد غذایی در آینده می تواند جایگزین درج تاریخ مصرف بر روی محصولات غذایی شود.
وی ادامه داد: استفاده از این حسگرها تامین کننده ایمنی مواد غذایی برای حمایت از حقوق مصرف کننده از طریق دسترسی به اطلاعات کافی در مورد کیفیت محصولات غذایی و اطمینان از سلامت و ایمنی آنها است.
وی گفت: پایش کیفیت مواد غذایی در مراحل انبارداری، حمل و نقل، توزیع و مصرف با استفاده از این حسگرها میسر بوده و استفاده از آنها باعث بهبود کیفیت محصول در زنجیره توزیع خواهد شد.
رجب زاده گفت: مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی برای انجام رسالت ملی در زمینه سلامت غذا، طراحی حسگرهای مورد استفاده درصنایع غذایی را به عنوان یکی از راهبردهای اصلی برنامه ۵ ساله دومدر نظر گرفته است.