خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حزب‌الله کنفرانس عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم کرد

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 20 آذر 1398 - 20:08
حزب الله لبنان با صدور بیانیه‌ای، نشست عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی که رژیم آل خلیفه با عنوان آزادی دینی با مشارکت یک صهیونیست بارز برگزار کرد را محکوم کرد.
رژيم،صهيونيستي،ديني،آنرا،عادي،لبنان،شدت،حزب

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المنار، حزب الله لبنان با صدور بیانیه ای، نشست عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی که رژیم آل خلیفه با عنوان آزادی دینی با مشارکت یک صهیونیست بارز برگزار کرد را محکوم کرد و آنرا نادیده انگاشتن جانفشانی های بزرگ شهیدان و زخمی شدگانی لبنانی و فلسطینی در مبارزه با رژیم صهیونیستی و نیز نادیده گرفتن تهدیدات متوالی این رژیم و طمع ورزی های همیشگی آن دانست.
حزب الله لبنان به شدت نقش توطئه آمیز و خیانتکارانه رژیم آل خلیفه در عادی سازی روابط با دشمن صهیونیست و استقبال از شخصیت های اسرائیلی و بازارگرمی برای همزیستی با قاتلان را مورد انزجار قرار داد و اعلام کرد: این رژیم که به شدت مردم بحرین را سرکوب کرده است و آنرا از ساده ترین حقوق خود محروم کرده است؛ به دنبال سرپوش گذاشتن بر مشروعیت از دست رفته با تبدیل کردن بحرین به سکویی برای بهره برداری دولت آمریکا و رژیم صهیونیستی، است.
همچنین حزب الله لبنان مشارکت علی الامین شخصیت دینی لبنانی در این نشست را به شدت محکوم کرد و آنرا به مثابه خروج از اصول دینی، اخلاقی و شریعت های آسمانی و اهانت به علمای دینی که همچنان نقش بارزی در مقاومت علیه اشغالگران و مخالفت با عادی سازی با رژیم صهیونیستی دارند، توصیف کرد.