خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش قاچاق فرآورده‌های نفتی درگرو مدیریت و برنامه ریزی منسجم

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 20 آذر 1398 - 17:53
اراک- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: کاهش قاچاق فرآورده‌های نفتی در سطح کشور مستلزم مدیریت مطلوب و بهره گیری از برنامه ریزی منسجم است.
قاچاق،نفتي،برنامه،فرآورده،ارز،كالا،مركزي

به گزارش خبرنگار مهر، بهروز اکرمی روز چهارشنبه در جلسه کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان مرکزی در اراک، که با حضور افشاریان، مدیرکل دفتر پیشگیری از قاچاق فرآورده های نفتی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور برگزار شد، اظهار داشت: یکی از موارد مهم مطرح شده در این جلسه کاهش قاچاق فرآورده های نفتی به دلیل اتخاذ تدابیر لازم است و نشان می دهد که با برنامه ریزی می توان این معضل را کاهش داد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی ادامه داد: موضوع قاچاق فرآورده های نفتی از ارتباط معناداری با بحث صادرات برخوردار بوده و لازمه اقدام موفق در مورد آن بهره گیری از برنامه های تخصصی و کارشناسی است.
اکرمی بیان کرد: مقابله با قاچاق کالا و ارز در این شرایط سخت تحریمی کشور نباید روند صادرات با مشکل مواجه سازد و برای این مساله باید تدبیر و چاره اندیشی کرد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: کاهش دامنه معضل قاچاق فرآورده‌های نفتی در کشور، مستلزم مدیریت مطلوب و برنامه ریزی اصولی و منسجم است که باید به این مهم بیش از پیش توجه نشان دهیم.