طرح امداد و نجات زمستانه در خراسان جنوبی آغاز شد
طرح امداد زمستانه پلیس و نیروهای خدماتی از امروز در خراسان جنوبی آغاز و تا 20 اسفندماه ادامه دارد که در این راستا از تمام نیروهای پلیس و خدماتی استان برای تسهیل در عبور و مرور و کاهش ترافیک جادهای استفاده میشود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، همزمان با سراسر کشور صبح امروز طرح زمستانه پلیس راه، نیروهای امداد و نجات و راهداری در استان خراسان جنوبی آغاز شد.
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی در این مراسم اظهار داشت: مأموریت خطیری در طرح امداد زمستانه پیش رو داریم و باید همه توان خود را برای اجرای هر چه بهتر طرح و خدمت رسانی به مردم به کار گیریم.
سردار مجید شجاع با بیان اینکه مقام معظم رهبری نیز بر روی این مسئله تاکید فراوان دارند بیان کرد: در این طرح دستگاههای امدادی شامل راهداری و راهسازی، اورژانس، پلیس و مجموعههای امدادی در جادههای استان به مردم خدمات ارائه میدهند.
وی با بیان اینکه امنیت ترافیکی برای هم استانیها و سایر افرادی که در جادههای استان تردد میکنند باید به خوبی فراهم شود گفت: در این راستا پلیس هم به عنوان یکی از اعضای اصلی با 250 نفر از پرسنل به صورت مستقیم و یک هزار نفر به صورت غیرمستقیم در این طرح همکاری میکند.
کنترل جادههای استان با 52 دوربین ثابت و 17 دوربین قابل حمل
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از نظارت 85 خودروی آشکار و پنهان در جادههای استان خبر داد و افزود: 52 دستگاه دوربین ثابت و 17 دوربین قابل حمل نیز توسط یگانهای پلیس در جادههای استان نظارت دارند تا با رانندگان متخلف برخورد کنند.
سردار شجاع ادامه داد: تمام دغدغه ما در اجرای این طرح بر این است که با تخلفات برخورد شود و چه در حوزه شخصی و چه در حمل و نقل مسافر و بار به کسی آسیبی وارد نشود و زمستانی امن را پشت سر بگذاریم.
وی با تاکید بر اینکه ناوگان حمل و نقل عمومی نیز باید تجهیزات مناسب به همراه داشته باشند یادآور شد: باید اطلاع رسانیهای لازم از طریق صدا و سیما و اصحاب رسانه به مردم منتقل شود.
فعالیت 84 تیم خودرویی پلیس راهی در طرح امداد و نجات زمستانه خراسان جنوبی
فرمانده پلیس راه خراسان جنوبی نیز از فعالیت 84 تیم خودرویی پلیس راهی در جادههای استان خبر داد و گفت: امروز رزمایش بزرگ طرح ترافیکی زمستان 98 با هدف تسهیل در عبور و مرور، کنترل وسایل نقلیه و مدیریت حوادث ترافیکی با هماهنگی تمامی سازمانهای امدادی و خدمات رسان آغاز شد.
سرهنگ رضایی با تاکید بر اینکه در این طرح باید از حداکثر توان نیروهای امدادی و خودرویی برای روان سازی ترافیک در هنگام نزول بارش باران و برف استفاده شود افزود: این طرح از 20 آذرماه آغاز و تا 20 اسفند ماه ادامه دارد.
وی از فعالیت 250 نفر به صورت مستقیم از پلیس راه استان در این طرح خبر داد و اظهار داشت: خراسان جنوبی 36 گردنه دارد که 3 گردنه در محورهای اصلی استان است.
فرمانده پلیس راه خراسان جنوبی از فوت 50 نفر در سال گذشته در جادههای استان خبر داد و بیان کرد: 537 نفر نیز مجروح شدند که تخطی از سرعت مطمئنه و واژگونی با 65درصد در صدر عوامل تصادفات بودند.
رضایی با بیان اینکه امسال از ظرفیت فرمانداران پاسگاهها نیز استفاده میشود تا در محورهای روستایی نقش پررنگتری برای تسهیل در امور داشته باشیم گفت: بعد از بارش برف و باران اگر مسیری مسدود شد از مبدا اجازه تردد نخواهیم داد.
فعالیت 28 راهدارخانه در طرح امداد و نجات زمستانه استان
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان جنوبی نیز گفت: در سطح 11 هزار کیلومتر از جادههای استان 28راهدارخانه با 291 پرسنل فعالیت دارند.
جعفر شهامت ادامه داد: در راستای طرح امداد و نجات زمستانه امسال 33 دستگاه ماشین آلات سبک ویژه راهداری، 30 دستگاه نمکپاش و برف روب، 25 دستگاه لودر، 36 دستگاه گریدر و 10 هزار تن شن و ماسه پیشبینی شده است.
وی از رانندگان خواست با سامانه 141 چه به صورت پیامک و چه تماس در ارتباط باشند تا شاهد زمستانی امن و بدون حادثه در جادههای استان باشیم.
آمادگی 122 نیرو از هلال احمر استان برای خدمت رسانی در طرح امداد و نجات زمستانه
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی نیز از فعالیت 27 پایگاه ثابت و سیار هلال احمر در طرح امداد و نجات زمستانه در استان خبر داد و اظهار داشت: از این تعداد 23 پایگاه ثابت و 4 پایگاه سیار در شهرستانهای طبس، قاین، بشرویه و نهبندان هستند.
محمدرحیم شهریاری با تاکید بر اینکه 122 نفر در روز در این پایگاه ها آماده خدمت رسانی هستند گفت: 68 خودروی امدادی نیز در این طرح به مردم خدمت رسانی خواهد کرد.
وی با اشاره به حوادث طرح زمستانه سال گذشته خاطرنشان کرد: در مجموع 399 مورد حادثه با 2 هزار و 731 نفر حادثه دیده در استان رخ داده که امید است امسال شاهد هیچ گونه حادثهای در جادههای استان نباشیم.
انتهای پیام/253/ز