خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شش فیلم جشنواره مستند ایران در بیرجند اکران می‌شود

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 20 آذر 1398 - 11:59
بیرجند- معاون امور هنری فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی گفت: شش فیلم جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران در بیرجند اکران می‌شود.
اكران،مستند،ارشاد،سينما،هنري،فرهنگ

علی‌زمزم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: فیلم‌های سیزدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران(سینما حقیقت) برای اولین بار در بیرجند نیز اکران می‌شود.
معاون امور هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: در راستای این اتفاق مهم هنری ۶ فیلم مستند برجسته در روزهای ۲۴ و ۲۵ آذر ماه در سینما فردوسی بیرجند اکران می‌شود.
زمزم با بیان اینکه تماشای این فیلم‌ها برای علاقمندان به فیلم‌های مستند رایگان خواهد بود، ادامه‌داد: ظرفیت سینما فردوسی بیرجند ۳۲۰ نفر است و تا این تعداد می‌توانند بدون رزرو قبلی از تماشای فیلم‌ها لذت ببرند.
وی یادآور شد: البته هزینه‌های مرتبط با این اتفاق هنری چون اجاره سینما و سایر مسائل مرتبط با آن توسط فرهنگ و ارشاد تأمین شده است.
معاون امور هنری و سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان‌جنوبی با اشاره به اینکه هر فیلم تنها یک بار اکران می‌شود، گفت: ۶ فیلمی که در این دو روز اکران می‌شود عروسکان، آشو، روایت رهبری، واکس چه، ۱۳ هزار قدم و بانو عصمت است.
زمزم بیان‌کرد: علاقمندان برای اطلاع از ساعت دقیق اکران هر کدام از فیلم‌ها می‌توانند به سایت فرهنگ و ارشاد اسلامی مراجعه کنند.
گفتنی است سیزدهمین دوره جشنواره بین‌المللی فیلم مستند ایران «سینماحقیقت» از ۱۸ تا ۲۵ آذرماه در پردیس سینمایی چارسو تهران در حال برگزاری است،