خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرداران مدارس به داشتن شهری قانونمند کمک می‌کنند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 20 آذر 1398 - 11:27
شکوهی گفت: به شهرداران توصیه می کنم برای احقاق و توسعه حقوق شهروندی تلاش کنند.
مدارس،پرورش،شهرداران،آموزش،تربيتي،مشاوره

مدیر کل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و و پرورش مطرح کرد؛
به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مسعود شکوهی مدیر کل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و و پرورش استان تهران در آیین تنفیذ احکام بیست و یکمین طرح شهردار مدرسه با اشاره به این نکته که من توفیق خدمت در ۲ بخش مدیریت شهری و اموزش و پرورش توفیق خدمت داشتم، گفت: شهردار مدرسه طرح خوبی است که تبریک می‌گویم به شما عزیزانی که توانستید در این سمت در مدارس فعالیت کنید.
مدیر کل امور تربیتی و مشاوره وزارت آموزش و و پرورش استان تهران افزود: امیدوارم شهرداران مدارس جایگاه خود را درک کنند و از همه همکاران خود در شهرداری و آموزش و پرورش که این طرح (انتخابات شهرداران مدارس) را اجرا کردند تشکر می‌کنم.
بیشتربخوانید: شهر با دانش آموزان زنده است/ باید از انرژی دانش آموزان در مدیریت شهری بهره‌مند شد
شکوهی افزود: شهرداران مدارس کمک می‌کنند تا شهر و شهروندی قانون‌مند داشته باشیم.
او ادامه داد: من به شهرداران مدارس توصیه می‌کنم برای احقاق و توسعه حقوق دانش اموزان تلاش کنند و من به عنوان یک مسئول تمام تلاش خود را می‌کنم.
انتهای پیام/