خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای قوانین بازدارنده‌ برای کاهش مشکلات در حوزه غذا

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | چهارشنبه، 20 آذر 1398 - 11:17
شانه ساز گفت: باید قوانین بازدارنده‌ای برای کاهش مشکلات در حوزه غذا از سوی متخلفان اجرا شود.
غذا،غذايي،مديريتي،دارو،پزشكي،حوزه،مواد

رئیس سازمان غذا و دارو مطرح کرد؛
به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، به گزارشجلسه شورای عالی راهبردی برنامه جامع سلامت غذای کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
در این جلسه محمدرضا شانه ساز، رئیس سازمان غذا و دارو اظهار کرد: اهمیت سلامت مواد غذایی، اهمیت آموزش و افزایش دانش مدیریتی مدیران متولی حوزه غذا ضروری است.
او با بیان اینکه موضوع غذا و امنیت آن موضوعی بین بخشی است، تصریح کرد: اعمال مدیریتی عالمانه بر اساس شواهد، راهکاری موثر برای ارتقا کیفیت مواد غذایی در کشور است.
سوالات پزشکی را در میز پزشکی مطرح کنید رئیس سازمان غذا و دارو افزود: باید ضمن اصلاح نگرش مدیریتی در حوزه غذا و دارو، با نظارت کافی، قوانین بازدارنده‌ای برای کاهش مشکلات در حوزه غذا از سوی متخلفان اجرا شود چرا که مسئولیت تولید و عرضه محصولات غذایی با تولید کنندگان است و قانونگذاران باید با متخلفان برخورد سخت گیرانه و قاطع داشته باشند.او با بیان اینکه موضوع غذا و امنیت آن موضوعی بین بخشی است، تصریح کرد: اعمال مدیریتی عالمانه بر اساس شواهد، راهکاری موثر برای ارتقا کیفیت مواد غذایی در کشور است.
شانه ساز تاکید کرد: به همین منظور سلامت مواد غذایی که مردم مصرف می‌کنند، به شکل قابل توجهی تامین می‌شود.
انتهای پیام/