سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پژوهش و آموزش پیش نیازحرکت های جدید و نوآورانه شهرداریها و دهیاریها

ایسنا | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 20 آذر 1398 - 11:16
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستائی وزیر کشور با بیان اینکه باید این باور در مدیریت شهری و روستایی ایجاد شود که هزینه در انجام پژوهش های کاربردی و توجه به آموزش منابع انسانی به نفع اداره مطلوب شهرها و روستاهاست، تصریح کرد: پژوهش و آموزش پیش نیاز حرکت های جدید و نوآورانه شهرداریها و دهیاریها در گام دوم انقلاب است.
پژوهش،شهرداري،شهري،مديريت،آموزش،دهياري،روستايي،توسعه،شهرها،م ...

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستائی وزیر کشور با بیان اینکه باید این باور در مدیریت شهری و روستایی ایجاد شود که هزینه در انجام پژوهش های کاربردی و توجه به آموزش منابع انسانی به نفع اداره مطلوب شهرها و روستاهاست، تصریح کرد: پژوهش و آموزش پیش نیاز حرکت های جدید و نوآورانه شهرداریها و دهیاریها در گام دوم انقلاب است.
به گزارش ایسنا، مهدی جمالی نژاد با بیان مطلب فوق افزود: خوشبختانه جایگاه پراهمیت پژوهش، تحقیق و مطالعات کاربردی در توسعه و پیشبرد برنامه های مدیریت شهری برای تعدادی از دست اندرکاران این عرصه روشن شده ولی همچنان شاهدیم که در برخی بخش های شهرداری ها، پژوهش امری لوکس و تشریفاتی تلقی می شود.
وی تصریح کرد: شهرداری ها، دهیاری ها و شوراها برای برنامه ریزی به منظور حرکت بر مبنای رویکردهای اقتصاد مقاومتی، اصول دانش بنیان و اقتصاد مبتنی بر دانایی؛ نیازمند برنامه‌ای جامع و عملیاتی و بهره گیری از نظرات نخبگان و صاحبان ایده های خلاق هستند که لازمه آن اجرای طرح های پژوهشی با توجه لازم به ابعاد مختلف توسعه شهرها و روستاها و آسیب شناسی وضعیت موجود و نگاه کارشناسی به ظرفیت‌ها و توانمندی های موجود است.
معاون عمران و توسعه امور شهری و روستائی وزیر کشور با بیان اینکه به دلیل محدودیت‌های مالی، اتکای شهرداریها و دهیاریها به دولت باید هرچه زودتر با برنامه ریزی های دقیقی کاهش یابد، تصریح کرد: مدیریت شهری و روستایی با انجام مطالعات و پژوهش های کاربردی مسأله محور که جهت گیری های آنها به سمت رفع نیازهای شهر و روستا باشد، می بایستی براساس ظرفیت‌ها و مزیت های رقابتی شهرها و روستاها منابع درآمدی جدید را شناسایی و راهکارهای جدیدی را در حوزه منابع درآمدی و اقتصاد شهر و روستا ارایه نمایند.
جمالی نژاد همچنین گفت: مدیریت شهری علاوه بر در اولویت قراردادن جایگاه پژوهش و آموزش با رویکرد حل مسائل و چالش های پیش روی توسعه شهرها در زمینه های حمل و نقل عمومی، مدیریت پسماند، فضای سبز، ایمنی و مدیریت بحران، اقتصاد شهر، معماری و شهرسازی، فناوری اطلاعات، امور فرهنگی و اجتماعی و آسیب های اجتماعی و ...
باید به منظور ارتقای میزان رضایتمندی افکار عمومی از مدیریت شهرداری ها هم پژوهش ها و مطالعات دقیق و همه جانبه ای انجام دهد و در صورت لزوم آموزش های لازم را به کارکنان شهرداری ها ارایه نماید.
رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور ادامه داد: در بخشنامه بودجه سال 1399 شهرداری ها و دهیاری ها به منظور حمایت از طرح های پژوهشی و آموزش نیروی انسانی معادل یک درصد از اعتبارات شهرداری ها و دهیاری ها به امر آموزش و پژوهش اختصاص یافته و نظامات مربوط به هزینه کرد این اعتبار هم در قالب شورای پژوهش استان و کمیته اجرایی آموزش و توانمندسازی استانداری تعیین تکلیف می شود.
جمالی نژاد همچین خبر داد: ششمین جشنواره پژوهش، آموزش و نوآوری مدیریت شهری و یازدهمین جشنواره پژوهش و نوآوری شهرداری تهران ۲۳ آذر در تهران از سوی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهری و روستایی سازمان شهرداری ها و دهیاری ها و شهرداری تهران برگزار می شود.
بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، وی اضافه کرد: در این جشنوراه استانداری های برتر در حوزه پژوهش و آموزش شهرداری ها و دهیاری ها، طرح های پژوهشی برتر شهری و روستایی، پایان نامه های دانشجویی، کتب و همچنین طرح های ابتکاری و خلاقانه مرتبط با مدیریت شهری و روستایی معرفی و تقدیر می شوند.
انتهای پیام