خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش 25 درصدی استقبال مردم تایباد از حمل و نقل عمومی

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 20 آذر 1398 - 11:15
شهردار تایباد گفت: در حال حاضر 722 دستگاه ناوگان عمومی در بخش حمل و نقل شهری تایباد فعالیت دارند و میزان استقبال مردم از این ناوگان نسبت به سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است.
تايباد،ناوگان،دستگاه،عمومي،مدارس،حمل،نقل،درصد،رانندگان،تاكسي

ایسنا/خراسان رضوی شهردار تایباد گفت: در حال حاضر 722 دستگاه ناوگان عمومی در بخش حمل و نقل شهری تایباد فعالیت دارند و میزان استقبال مردم از این ناوگان نسبت به سال گذشته 25 درصد افزایش داشته است.
ایوب سیدالحسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از این تعداد 112 دستگاه در قالب تاکسی‌های عمومی و درون شهری، 300 دستگاه در بخش تاکسی تلفنی و 310 دستگاه در حمل و نقل محور گمرک دوغارون فعالیت دارند.
وی ادامه داد: هر تاکسی به صورت میانگین در روز 100 الی 150 مسافر را در سطح شهر جابه‌جا می‌کند و این امر از بروز مشکلاتی مانند ترافیک خودروهای تک سرنشین، آلودگی هوا، تخریب آسفالت، ایجاد سر و صدای مازاد جلوگیری می‌کند.
شهردار تایباد مطرح کرد: ساماندهی ناوگان حمل و نقل عمومی با توجه به نیاز همگانی در اولویت شهرداری تایباد قرار دارد از این‌رو در حوزه نوسازی ناوگان اقدامات خوب و سازنده‌ای انجام شده و اکنون تنها 20 درصد خودروها در این بخش فرسوده و نیازمند تعویض هستند.
سیدالحسینی افزود: علاوه‌بر ناوگان عمومی ذکر شده 60 دستگاه خودرو در سرویس‌دهی مدارس فعال هستند و امسال برای اولین بار سرویس مدارس دخترانه توسط شرکت بانوان انجام می‌شود.
وی قیمت سرویس مدارس در تایباد را 960 هزار ریال برای هر دانش‌آموز اعلام کرد و گفت: این قیمت بعد از سهمیه‌بندی بنزین تغییری نکرده و خانواده‌ها می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه افزایش کرایه از سمت راننده با سامانه 137 تماس بگیرند و گزارش دهند.
سیدالحسینی با بیان اینکه 30 درصد رانندگان از پوشش بیمه برخوردارند، اظهار کرد: در حال حاضر این موضوع یکی از مشکلات اصلی در این حوزه به شمار می‌رود؛ مدت چهار سال است دولت یارانه بیمه را به دلیل نبود بودجه قطع کرده و رانندگان قادر نیستند، تمام هزینه‌ها را پرداخت کنند.
انتهای پیام