خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فاوره: شب دیوانه‌کننده‌ای بود

ایسنا | ورزشی | چهارشنبه، 20 آذر 1398 - 09:39
سرمربی بوروسیا دورتموند از صعود تیمش به مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال است.
بازي،دورتموند،پيروزي،ديدار،اسلاويا،بوروسيا

سرمربی بوروسیا دورتموند از صعود تیمش به مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال است.
به گزارش ایسنا و به نقل از کیکر، بوروسیا دورتموند در آخرین بازی خود در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا به مصاف اسلاویا پراگ رفت.
دورتموند توانست در این دیدار با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی دست پیدا کند تا با توجه به شکست اینتر در دیدار برابر بارسلونا با ۱۰ امتیاز و به عنوان تیم دوم به دور بعد راه پیدا کند.
لوسین فاور، سرمربی دورتموند در نشست خبری بعد از دیداری تیمش برابر اسلاویا پراگ گفت: بازی و شب دیوانه کننده‌ای بود.
از همان ابتدای بازی تا آخر توپ روی دروازه‌ها بود و فرصت‌های زیادی خلق کردیم.
این پیروزی به همه بازیکنان تعلق دارد و بسیار خوشحالیم که توانستیم به دور بعد راه پیدا کنیم.
او ادامه داد: اصلا بازی آسانی نداشتیم.
حریف بسیار خطرناک بود و بارها دروازه ما را تهدید کرد.
به پیروزی در این دیدار نیاز داشتیم.
تنها با پیروزی می‌توانستیم به دور بعد راه پیدا کنیم و خوشبختانه در این دیدار سخت توانستیم سه امتیاز را کسب کنیم.
فاوره درباره آسیب دیدگی اکسل ویتسل گفت: متاسفانه هنوز نمی‌تواند تلفنی صحبت کند و ما از طریق پیامک با او در ارتباط هستیم.
آسیب دیدگی او از ناحیه صورت، شدید است.
امیدواریم که او هر چه زودتر به شرایط بازی برگردد چرا که بازیکنی تاثیرگذار برای تیم ماست.
انتهای پیام