خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحریم نمایشی سرکنسول پیشین عربستان در استانبول از سوی آمریکا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 19 آذر 1398 - 19:56
آمریکا یکی از مقامات سعودی را به دلیل نقشش در قتل روزنامه نگار منتقد سعودی در لیست تحریم‌های خود قرار داد.
استانبول،سعودي،عربستان،قتل،سركنسول

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، آمریکا یکی از مقامات سعودی را به دلیل نقشش در قتل جمال خاشقجی، روزنامه نگار منتقد سعودی در لیست تحریم‌های خود قرار داد.
بر این اساس، وزارت خزانه داری آمریکا امروز سه شنبه در اقدامی نمایشی محمد العطیبی، سرکنسول سابق عربستان در استانبول را به دلیل دست داشتن در قتل خاشقجی در لیست تحریم‌های خود قرار داد.
مهرماه سال گذشته خاشقجی که برای انجام کار‌های اداری خود به کنسولگری عربستان در استانبول رفته بود، توسط مقامات دیپلماتیک سعودی کشته و تکه تکه شد.
بعدا مشخص شد قاتلان وی با پاسپورت دیپلماتیک از استانبول گریخته اند.
سرکنسول عربستان نیز پس از این قتل از ترس برملا شدن ماجرا و بازجویی ترکیه به ریاض فراخوانده شد و بعد از مدت کوتاهی از سمتش عزل گردید.
هنوز از سرنوشت جسد خاشقجی خبری در دست نیست.
انتهای پیام/