نکاتی برای خانهداری ساده و لذتبخش
انتخاب
|
سلامت و پزشکی، چندرسانهای
|
چهارشنبه، 19 دی 1397 - 23:01
هنگام طبخ مرغ میتوانید به جای پیاز از هویج استفاده کنید تا بوی زهم غذا گرفته شود. هویج در عین حال باعث خوشمزهتر شدن و لعابدار شدن آب مرغ شما هم خواهد شد.

خلاصه خبر
هنگام طبخ مرغ میتوانید به جای پیاز از هویج استفاده کنید تا بوی زهم غذا گرفته شود.
هنگام تمیز کردن و شستن مرغ و ماهی اگر بوی زهم آزارتان میدهد یک لیموترش را از وسط نصف کنید و مرغ یا ماهی را با آب آن بشویید.
البته بهتر است آب لیموترش را با کمی آب مخلوط کنید و بعد مرغ و ماهی را با آن بشویید.
از این تکنیک برای پوست کندن گوجهفرنگی هم میتوانید استفاده کنید.
خواهید دید که پوست گوجه به سادگی جدا میشود.
برای زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نیمه از آب پر کنید و پس از گرم شدن، بقیه آب را به آن اضافه کنید.
برای تازه نگه داشتن نان به مدت یک شب کامل یک ساقه کرفس را همراه با نان، در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا نان رطوبت و طعم خود را حفظ کند.
هنگام تمیز کردن و شستن مرغ و ماهی اگر بوی زهم آزارتان میدهد یک لیموترش را از وسط نصف کنید و مرغ یا ماهی را با آب آن بشویید.
البته بهتر است آب لیموترش را با کمی آب مخلوط کنید و بعد مرغ و ماهی را با آن بشویید.
از این تکنیک برای پوست کندن گوجهفرنگی هم میتوانید استفاده کنید.
خواهید دید که پوست گوجه به سادگی جدا میشود.
برای زود جوش آمدن آب سماور، ابتدا آن را تا نیمه از آب پر کنید و پس از گرم شدن، بقیه آب را به آن اضافه کنید.
برای تازه نگه داشتن نان به مدت یک شب کامل یک ساقه کرفس را همراه با نان، در کیسه پلاستیکی قرار دهید تا نان رطوبت و طعم خود را حفظ کند.