خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همه نوع صفی دیده بودیم به‌جز صف اجاره‌ خانه!

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | سه شنبه، 19 آذر 1398 - 17:02
انتشار تصاویری از صف طولانی برای اجاره خانه در پایتخت آلمان، تعجب بسیاری از کاربران را برانگیخت.
اجاره،ديدن،برلين،صف،مشاهده،آلمان،صفي،مجازي

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، از آنجایی که پیدا کردن مسکن ارزان برای اجاره در پایتخت آلمان بسیار دشوار است، به محض پیدا شدن چنین موردی، مردم برای دیدن آن صف می‌کشند.
صفی که در ویدئو منتشر شده در این خبر مشاهده خواهید کرد، صف گوشت یا شیر نیست بلکه صفی برای اجاره خانه است.
روز گذشته در یکی از اپلیکیشن‌های اجاره منزل در برلین پایتخت آلمان، خانه‌ای ۵۴ متری با دو اتاق و یک بالکن آگهی شد و روز بعد ۱۷۴۹ متقاضی برای دیدن و اجاره این مکان صف کشیدند.
جالب است در این آگهی شرایط خاصی از خانه نوشته نشده بود و تنها به اجاره ماهیانه آن که ۵۵۰ یورو برابر با ۶۱۰ دلار است اشاره شده است.
البته مردم آلمان با دیدن این تصاویر شگفت‌زده نشدند، چون این تعداد متقاضی با چنین شرایطی در برلین چیز عجیبی نیست، اما انتشار این تصاویر در شبکه مجازی یوتیوب کاربران زیادی را شگفت‌زده کرد.
این صحنه بیشتر شبیه به یک گردهمایی محلی است.
کارمندان املاک سعی کردند تا از میان متقاضیان غربالگیری کنند و تنها تعدادی را برای دیدن دعوت کنند که این تعداد به بیش از ۱۷۰۰ نفر رسید.
آنها مجبور بودند به گروه‌های ۲۰ نفره تقسیم شوند و تنها در مدت زمانی کوتاه این آپارتمان را مشاهده کنند.
بسیاری از مردم مشاهده این آپارتمان را فاجعه توصیف کردند، این در حالی است که عده‌ای نیز این صحنه را نشان‌دهنده تصویری واقعی از مشکل مسکن در برلین دانستند.
انتهای پیام/