خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت باید نقد شود/ اتفاقات تلخ آبان نتیجه خرج دلارهای آمریکا است

مهر | سیاسی | سه شنبه، 19 آذر 1398 - 15:41
سخنگوی دولت اتفاقات تلخ آبان را نتیجه دلارهایی خرج شده و اقدامات آمریکا علیه ایران دانست.
دولت،نقد،ادامه،ربيعي،سخنگوي،روز،نمادهاي،جرات،آذر،شريف،بسيج

به گزارش خبرنگار مهر، علی ربیعی سخنگوی دولت بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) در مراسم گرامیداشت روز دانشجو در دانشگاه شریف، اظهار داشت: من برای گفت و شنود آمده‌ام، این موضوع توصیه دینی است و امیدوارم بهتر شدن ایران از داخل همین نشست ها بیرون بیاید.
۱۶ آذر هر سال جمع می شویم و جشن می گیریم و نباید المان های آن فراموش شود.
وی ادامه داد: یکی از نمادهای روز دانشجو آرمان گرایی است و فقط نباید به مسائل سیاسی منحصر شود.
نماد دیگر این روز عدالت خواهی و آزادی خواهی است که از سال های سال پیش حتی از دوران مشروطیت وجود داشته و تجربه شده‌ است.
عدم بی تفاوتی به جامعه از نمادهای ۱۶ آذر است.
سخنگوی دولت گفت: بنده ۱۸ سالم بود که از خانه فرار کردم.
برادرم را ساواک گرفته بود و من مجبور شدم از خانه فرار کنم.
اولین ایده بسیج اطلاعات مردمی با من بود و از همین رو قرابت فامیلی با بسیج دارم.
ربیعی افزود: جرات داشتید ۸۴ یا ۸۵ دولت را نقد کنید؟
دولت باید نقد شود و ذات آن همین است.
آیا امروز جرات دارید که نهادی دیگر را نقد کنید؟
حسن این دولت این است که اجازه نقد شدن را می دهد و این را مغتنم می دانیم و دستاورد این دولت است که باید ادامه یابد.
وی عنوان کرد: متاسفانه نمی توانم آن چنان که می خواهم چارچوب بحث هایم را ادامه دهم.
من در سال ۹۸ مقاله ای نوشتم که در سالنامه روزنامه ایران چاپ شد و پیش بینی کردم که سال جاری تنها یک سال نخواهد بود و از همین رو برخی تندروها مرا به فتنه گری متهم کردند.
سخنگوی دولت اضافه کرد: من چهار عامل را گفتم و اعلام کردم که اگر به آنها رسیدگی نشود، بحران اجتماعی ایجاد می شود.
اگر در دانشگاه شریف نتوان اتفاق موجود را علمی بررسی کرد، کجا باید به آن بپردازیم.
ربیعی عنوان کرد: تخریب ذهنی که هم از داخل و هم از خارج شکل گرفته، کشور را دچار بحران اجتماعی می کند و می بینم که جرقه آن که مانند سال ۹۶ در دست دیگران است، زده می شود.
وی افزود: دلارهایی که خرج شد و اقداماتی از سوی آمریکا منجر به مشکلاتی شد که اتفاقات تلخ آبان ازجمله آن است.
ادامه دارد....