حفار غیر مجاز در حوالی عمارت کوشک تهران دستگیر شد
مهر
|
فرهنگی و هنری
|
سه شنبه، 19 آذر 1398 - 15:30
فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی استان تهران گفت : یک نفر از عوامل تیم حفاری غیر مجاز روز در یک بنای متروکه در محدوده نزدیک به عمارت کوشک شقاقی با همکاری نیروهای پلیس دستگیر شد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جواد سیفی فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی با اعلام این خبر گفت : پس از دریافت گزارش مردمی در خصوص حفاری در یک بنای متروکه در محدوده خیابان تقوی تهران با انجام رصد اطلاعاتی پرسنل یگان حفاظت و تایید صحت گزارش مردمی ، با دریافت حکم قضایی از شعبه چهارم بازرپرسی دادسرای فرهنگ رسانه تیم عملیات یگان حفاظت با همکاری پلیس پس از ورود به خانه یکی از عوامل عوامل تیم حفاری را دستگیر کرد.
سرهنگ سیفی با اظهار اینکه تا پایان کار تحقیقات، تعداد نفرات و انگیزه اصلی تیم حفاری مشخص نیست بیان کرد : برای شناسایی و برخورد با حفاران غیر مجاز نیازمند مشارکت عمومی و گزارش های مردمی هستیم.