خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کتاب به دست افراد نوسواد برسد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 19 آذر 1398 - 14:34
شیراز- معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس گفت: مدیران مراکز سوادآموزی می توانند سفیران کتاب معرفی شوند و کتاب ها را به دست افراد نوسواد برسانند.
آموزي،سواد،كتابخانه،كتاب،نوسوادان

به گزارش خبرنگار مهر، بهزاد نوروزی ظهر سه شنبه در نشست مشترک مسئولان کتابخانه های عمومی و معاونت سواد آموزی آموزش و پرورش فارس به منظور برنامه ریزی و ارائه راهکار همکاری های بیشتر با استقبال از همکاری در طرح سفیر کتاب، عنوان کرد: ۳۰ مرکز سواد آموزی در استان فعال است که مدیران این مراکز می توانند سفیران کتاب معرفی شوند و کتاب ها را به دست افراد نوسواد برسانند.
وی با اشاره به در پیش بودن هفته سوادآموزی، خواستار برگزاری نشست کتابخوان نوسوادان در استان شد و گفت: ارتباط نوسوادان با کتابخانه های عمومی نباید منحصر به هفته سواد آموزی باشد.
این بسیار مهم است که برای جلوگیری از بازگشت به بی سوادی، ارتباط نوسوادان با کتاب و کتابخانه عمومی حفظ شود.
معاون سواد آموزی آموزش و پرورش فارس با بیان اینکه تلاش ما بر این است که کتابخانه های مراکز یادگیری را تقویت کنیم، اضافه کرد: مراکز یادگیری تلفیقی از علم آموزی و یادگیری مهارت است.