خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 01 شهریور 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش کاربران به قهر وریا غفوری با تلویزیون

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | سه شنبه، 19 آذر 1398 - 12:03
کاربران فضای مجازی با هشتگ #وریا_غفوری از رفتار شب گذشته کاپیتان آبی‌پوشان در مقابل دوربین رسانه ملی انتقاد کردند.
وريا،غفوري،كاربران،مصاحبه،باشگاه،استقلال،صداوسيما

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، دیشب پس از برگزاری مسابقه دو تیم استقلال تهران و پیکان، بیشتر بازیکنان استقلال به دلیل شرایط بد موجود در باشگاه و فسخ یک‌طرفه قرارداد توسط استراماچونی و همچنین استعفای مدیرعامل باشگاه، در مقابل دوربین خبرگزاری‌های مختلف قرار گرفتند و مصاحبه کردند.
تحریم صداوسیما توسط وریا غفوری
در این بین وریا غفوری کاپیتان تیم استقلال تهران که دیروز به نوعی نقش سرمربی را برای تیمش ایفا می‌کرد در زمان مصاحبه با اشاره به دوربین و میکروفون صداو سیما گفت: من با تلویزیون مصاحبه نمی‌کنم.
واکنش کاربران با هشتگ #وریا_غفوری
انتشار این ویدئو در بین کاربران شبکه‌های اجتماعی بازتاب گسترده‌ای داشت.
آنها با هشتگ #وریا_غفوری با نگاه نقادانه و گاه طنزآمیزشان به نوع رفتار این فوتبالیست واکنش نشان دادند؛ برخی صداوسیما را سکویی برای شناخته شدن وریا غفوری معرفی کردند و عده‌ای نیز این رفتار او را خودخواهانه خواندند چرا که به اعتقاد آنها، رسانه ملی درگاهی است به وسعت کل کشور و مناطق محروم از طریق این قاب از وقایع آگاه می‌شوند.
در ادامه تعدادی از نظرات کاربران را که با هشتگ #وریا_غفوری در توئیتر به اشتراک گذاشتند، مشاهده می‌کنید.
انتهای پیام/