خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تور رسانه ای در مازندران رونق می گیرد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 بهمن 1397 - 17:17
ساری - مدیرکل روابط عمومی استانداری مازندران گفت: برگزاری تور برای اهالی رسانه و عکاسان خبری تاثیرگذار، مورد توجه جدی اداره کل قرار خواهد گرفت.
تورهاي،عكاسان،استانداري،مازندران،رسانه

به گزارش خبرگراری مهر، عباس مهدوی با اشاره به این که برگزاری تور برای اهالی رسانه و عکاسان خبری تاثیرگذار، مورد توجه جدی اداره کل روابط استانداری مازندران قرار خواهد گرفت، افزود: در روزهای پایانی سال با محوریت مراکز مهم اقتصادی و گردشگری استان، تورهای متنوعی را برگزار خواهیم کرد و برگزاری تور برای اهالی رسانه و عکاسان خبری تاثیرگذار، مورد توجه جدی اداره کل روابط استانداری مازندران قرار خواهد گرفت.
مدیر کل روابط عمومی استانداری مازندران با اعلام این خبر گفت: برگزاری تورهای رسانه ای، زمینه ارتباط مستقیم خبرنگاران و عکاسان را با سوژه و رویداد انتخاب شده، برقرار می کند.
مهدوی، افزود: در روزهای پایانی سال با محوریت مراکز مهم اقتصادی و گردشگری استان، تورهای متنوعی را برگزار خواهیم کرد و عکاسان خبری استان در برنامه ریزی این تورها در اولویت نخست قرار دارند.
مدیر کل روابط عمومی استانداری، عنوان کرد: قصد داریم با همکاری نمایندگی وزارت خارجه در استان و اداره کل مطبوعات خارجی وزارت ارشاد، تورهای معرفی مازندران را برای رسانه های خارجی کشورهای هدف برگزار کنیم.