خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تبلیغات اسلامی یک نهاد مردمی است/ ثبت ۲۴۰۰ هیئت مذهبی در لرستان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 19 آذر 1398 - 11:26
خرم‌آباد- مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با تاکید بر اینکه تبلیغات اسلامی یک نهاد مردمی است و مردمی خواهد ماند، گفت: در حال حاضر دو هزار و ۴۰۰ هیئت مذهبی لرستان ثبت سامانه شده‌اند.
لرستان،اسلامي،تبليغات،فعاليت،اشاره،استان،مذهبي،ديني،مهدوي،ام ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سعید مهدوی امین امروز سه شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد در سخنانی با اشاره به فعالیت اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان و موسسات وابسته به آن در حوزه های مختلف دینی، مذهبی و فرهنگی، اظهار داشت: در حال حاضر اداره کل تبلیغات اسلامی در همه شهرستان های استان دارای اداره و نمایندگی است.
ثبت سامانه ۲۴۰۰ هیئت مذهبی لرستان
وی با اشاره به فعالیت شورای هیئت های مذهبی در شهرستان های مختلف لرستان، عنوان کرد: در حال حاضر دو هزار و ۴۰۰ هیئت مذهبی ثبت شده در سطح استان داریم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به فعالیت مطلوب و تاثیر گذار کانون مداحان لرستان در سطح استان، تصریح کرد: در حال حاضر دو هزار و ۵۰۰ مداح استان ثبت سامانه شده اند.
حجت الاسلام مهدوی امین در ادامه با اشاره به فعالیت کانون های فرهنگی، انجمن های اسلامیو انجمن بانوان فرهیخته وابسته به اداره کل تبلیغات اسلامی در سطح استان لرستان، بیان داشت: هم اکنون پنج دبیرستان علوم و معارف اسلامی در پنج شهرستان لرستان فعال است.
وی با اشاره به فعالیت مطلوب و اثر گذار خبرگزاری مهر در لرستان، افزود: این خبرگزاری همواره در سطح استان و کشور دارای فعالیت های رسانه ای، فرهنگی و دینی مطلوبی بوده و در جشنواره های مختلف کشوری و استانی مورد تجلیل قرار گرفته است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به فعالیت اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان در حوزه های مختلف فرهنگی، مذهبی، دینی، اوقات فراغت و ...
در سطح استان، عنوان کرد: از سوی این سازمان بسته کاملی از خدمات فرهنگی، دینی، مذهبی و ...
به مخاطبان و مردم ارائه می شود.
اعزام هزاران مبلغ به نقاط مختلف لرستان
حجت الاسلام مهدوی امین در ادامه با تاکید بر اینکه یکی از افتخارات سازمان تبلیغات اسلامی این بوده که به فرمان امام(ره) تاسیس شده است و با هدایت های مقام معظم رهبری در کشور و استان ها فعالیت دارد، بیان داشت: حوزه دین از شئونات ولایت است و در استان ها نیز با حمایت ها و راهبردهای نماینده ولی فقیه فعالیت و اقدامات خود را انجام می دهد.
وی با تاکید بر اینکه سازمان تبلیغات اسلامی یک نهاد مردمی است و مردمی خواهد ماند، تصریح کرد: نزدیک ترین سازمان به ولی فقیه، تبلیغات اسلامی است و این دو همواره در کنار هم بوده و از هم جدایی ندارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به اینکه اساسی ترین کار این نهاد اعزام مبلغ به نقاط مختلف استان است، گفت: در سال هزاران مبلغ برای امر تبلیغ به نقاط مختلف و محروم لرستان اعزام می شوند.
حجت الاسلام مهدوی امین با اشاره به فعالیت ۱۴۵ روحانی مستقر در روستاها و مناطق محروم لرستان، بیان داشت: همچنین تا کنون ۳۵۰ خانه عالم در لرستان ساخته شده است.
برگزاری ۸۰۰ گفتمان دینی
وی با اشاره به فعالیت شبکه های عظیم مذهبی تبلیغات اسلامی در لرستان، افزود: در برنامه ها و فعالیت های تبلیغات اسلامی همواره حضور جوانان و نوجوانان پر رنگ بوده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان با اشاره به شرکت بیش از ۲۰ هزار نفر در برنامه اعتکاف، تصریح کرد: ۸۰ درصد از این تعداد، بین ۱۵ تا ۳۰ سال سن داشتند.
حجت الاسلام مهدوی امین با اشاره به فعالیت های قرآنی تبلیغات اسلامی لرستان، عنوان کرد: برگزاری ۸۰۰ گفتمان دینی دانش آموزی، دانشجویی و حوزوی از دیگر اقدامات صورت گرفته بوده است.