خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اذعان مقام صهیونیست: در هر جنگ بعدی شکست خواهیم خورد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 19 آذر 1398 - 10:32
یکی از فرماندهان ارتش رژیم صهیونیستی با اذعان به ضعف این رژیم تاکید کرد در هر جنگی که در آینده روی دهد تل‌آویو شکست خواهد خورد.
اسرائيل،بريك،ارتش،لبنان،جنگ،سرلشكر،حجمي،دكترين،اشغالگر،شليك، ...

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی العهد لبنان، وب سایت کانال هفتم تلویزیون اسرائیل اعلام کرد: سرلشکر یتسحاق بریک، در کنفرانس روزنامه "ماکور ریشون" به نماینده سابق مرکز شکایات سربازان اسرائیلی هشدار داد که ارتش اشغالگر اسرائیل آماده جنگ نیست.
به گفته بریک، دکترین ارتش اسرائیل پس از جنگ دوم با لبنان این بود که نباید مانند جنگ‌های گذشته از جنگ ترس داشت و به همین دلیل نیرو‌های اشغالگر باید فقط برای مقابله با نیرو‌های حزب الله در لبنان و نیرو‌های جنبش مقاومت فلسطین «حماس» در نوار غزه آماده شوند.
بریک گفت: "من به شما می‌گویم کابینه اسرائیل بیشتر به عروسک شبیه است.
امروز دولت هیچگونه تأثیر واقعی بر آنچه در ارتش اتفاق می‌افتد ندارد و نظریه امنیتی در این زمینه نیز ندارد، همچنین شورای امنیت ملی (داخلی) اسرائیل نیز مدتی است که نگران دکترین امنیتی نیست".
پایگاه اینترنتی کانال هفتم اسرائیل همچنین نوشت: بریک درباره اینکه چرا موجودیت "اسرائیل" تهدید می‌شود گفت: "در سال‌های اخیر ایرانی‌ها پوششی از ۲۵۰ موشک ساخته اند که دور تا دور اسرائیل را فراگرفته است برخی از این موشک‌ها حجمی بزرگ و برخی دیگر حجمی کوچک دارند.
وی می‌افزاید: سخن از شلیک ۱۵۰۰ تا ۲۰۰۰ فروند موشک در روز است که در میان این موشک‌ها موشک‌های بزرگی به وزن ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم نیز وجود دارد که همه این موشک‌ها در مجتمع‌های مسکونی ما فرود خواهد آمد و اهداف راهبردی و پایگاه‌های نظامی ما را هدف قرار خواهند داد".
بریک افزود: "ما هیچ پاسخی در قبال این حملات نخواهیم داشت زیرا نیروی هوایی نمی‌تواند شلیک موشک‌های ایرانی را متوقف کند و موشک‌های ما مجهز به سیستمی نیستند که بتوانند این موشک‌ها را هدف قرار دهند".
سرلشکر بریک افزود: تهدید‌های ایران باعث شده است بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل با شتابزدگی توافقنامه دفاعی با آمریکا و رئیس ستاد ارتش آن امضا کند زیرا آن‌ها می‌دانند ما برای ساختن قابلیت‌هایی که هنوز در دسترس نیست، باید زمان بخریم.
انتهای پیام/