خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 14 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استتار نیمار در سرما +عکس

مشرق | ورزشی | سه شنبه، 19 آذر 1398 - 08:42
به نظر می رسید سرما باعث آزار نیمار، ستاره برزیلی پاری سن ژرمن شده است.
پاري،ژرمن،شرايطي،سن،ديدار

به گزارش مشرق، در هفته های پایانی سال 2019 و با نزدیک شدن به ایام کریسمس، مطابق انتظار سرمای شدیدی سراسر اروپا را فرا گرفته و فرانسه و پاریس نیز از این قاعده مستثنی نیستند.
در چنین شرایطی نیز تمرینات تیم های بزرگ برگزار می شود، اما شرایط جوی چنین اوضاعی را برای نیمار بوجود آورده است.
بیشتر بخوانید: پای نیمار به گلزنی باز شد
امروز تصاویری در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود که در آن نیمار، ستاره برزیلی و 27 ساله پاری سن ژرمن از شدت سرما تمام سر و صورت خود را پوشانده و حتی تشخیص او نیز در چنین شرایطی غیرممکن است.
نیمار در چنین شرایطی به تمرینات گروهی پاری سن ژرمن برای آخرین دیدار این تیم در مرحله گروهی لیگ قهرمانان مقابل گالاتاسرای اضافه می شود.
البته این دیدار حکم بازی تشریفاتی برای صدرنشین گروه داشته و صعود و رتبه اول پاری سن ژرمن پیش از این دیدار تضمین شده است.