خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتمام بازسازی مناطق سیل‌زده خوزستان تا پایان سال

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 18 آذر 1398 - 23:15
رئیس سازمان مدیریت بحران با اشاره به روند بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده خوزستان گفت: امیدواریم با این روند تا پایان سال جاری، نوسازی همه واحدهای مسکونی، زیرساخت‌ها و مدارس به اتمام برسند.
نوسازي،سيل،مسكوني،واحدهاي،مدارس،مسكن،نجار،برسند

ایسنا/خوزستان رئیس سازمان مدیریت بحران با اشاره به روند بازسازی و نوسازی مناطق سیل‌زده خوزستان گفت: امیدواریم با این روند تا پایان سال جاری، نوسازی همه واحدهای مسکونی، زیرساخت‌ها و مدارس به اتمام برسند.
اسماعیل نجار امروز (۱۸ آذرماه) در حاشیه بازدید از روستاهای سیل‌زده بخش شاوور و پل ناجیان در شهرستان شوش اظهار کرد: همه دستگاه‌های اجرایی و مسئولان در سیل امسال پای کار بودند.
با توجه به گستردگی میزان سیل در خوزستان و خسارت‌های وارد شده به واحدهای مسکونی، مزارع و زیرساخت‌ها در حال حاضر روند بازسازی و نوسازی خوب است.
وی افزود: امیدواریم با این روند تا پایان سال جاری، نوسازی همه واحدهای مسکونی، زیرساخت‌ها و مدارس به اتمام برسند.
به گزارش ایسنا، رئیس سازمان مدیریت بحران بیان کرد: هیچ مشکلی در ارائه تسهیلات و کمک‌های بلاعوض در دو بخش کشاورزی و مسکن وجود ندارد.
نقدینگی لازم تامین شده و در اختیار دستگاه‌های اجرایی ذیربط از جمله جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار داده شده است.
نجار تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌های مالی دولت، تنها در بحث زیرساخت‌ها باید با حساب و کتاب بیشتری کار پیش برود و پروژه‌ها تعریف شوند.
در این زمینه پروژه‌های ضروری در اولویت قرار گرفته و بخشی از طرح‌ها نیز مانند احداث مدارس شش کلاسه با کمک خیران و بانک‌ها در حال انجام است.
وی ادامه داد: از روزهای ابتدایی سیل تلاش شد با ایجاد مسکن اضطراری و فراهم کردن اجاره‌بها، سیل‌زدگانی که مسکن‌ آن‌ها قابل سکونت نبود سریعا اسکان یابند.
انتهای پیام