خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش ضرغامی به ادعای رئیس جمهور درباره گم‌‎‌شدن ۹۴۷ میلیون دلار در صداوسیما

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 18 آذر 1398 - 19:25
سید عزت اللّه ضرغامی با انتشار توئیتی ادعای رئیس جمهور در خصوص گم شدن ۹۴۷ میلیون دلار در صداوسیما را تکذیب کرد.
رئيس،جمهور،ضرغامي،ادعاي،ياسوج،روحاني،جناح

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، چندی پیش حسن روحانی، رئیس جمهور کشورمان در جریان سفر استانی خود به یزد در جمع مردم این استان گفته بود: "من از مسئولین می‌خواهم پرونده‌ای که یک نهاد ۹۴۷ میلیون دلار گرفته و پس نداده را برای مردم توضیح دهند؛ پرونده دانه درشت‌ها کجاست؟
قضات و دادستان‌های شریف ما نترسند و به این جناح و آن جناح نگاه نکنند."
ظاهرا منظور جناب رئیس جمهور از عبارت "یک نهاد" سازمان صداوسیما بوده است؛ به همین منظور سید عزت اللّه ضرغامی رئیس پیشین این سازمان که به مناسبت روز دانشجو به یاسوج سفر کرده بود، در جمع تعدادی از دانشجویان به این ادعای رئیس جمهور واکنش نشان داد.
بیشتر بخوانید: توییت ضرغامی درباره گفت‌وگو خصوصی خود با رئیس قوه قضائیه
در ادامه توئیت جدید ضرغامی به همراه توضیحاتش پیرامون ادعای رئیس جمهور را می‎‌خوانید:
"دیشب در مراسم روز دانشجو در یاسوج به سوال دانشجویان پیرامون ادعای کذب آقای روحانی در مورد اعتبار ۹۴۷ میلیون دلاری صدا و سیما پاسخ دادم.
حالا افکار عمومی منتظر عذرخواهی صادقانه ایشان است."
انتهای پیام/