خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تدوین سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده منطبق با شرایط خوزستان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 18 آذر 1398 - 19:23
استاندار خوزستان با اشاره به رونمایی و ابلاغ سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان گفت: سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خوزستان منطبق با شرایط زنان در کشور و در این استان تدوین شده و ترمیم فضای گفتگو بین مردان و زنان از اهداف سند ارتقای زنان است.
خوزستان،زنان،اجتماعي،سند،استان،اقتصادي،وضعيت،ارتقاي،خانواده، ...

ایسنا/خوزستان استاندار خوزستان با اشاره به رونمایی و ابلاغ سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده استان گفت: سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خوزستان منطبق با شرایط زنان در کشور و در این استان تدوین شده و ترمیم فضای گفتگو بین مردان و زنان از اهداف سند ارتقای زنان است.
غلامرضا شریعتی در جلسه شورای برنامه‌ریزی خوزستان که امروز (۱۸ آذرماه) با حضور معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده برگزار شد، اظهار کرد: توسعه‌یافتگی میوه درخت جامعه کوشا و منسجم با سرمایه اجتماعی و اقتصادی انباشته شده است.
گاه ما در کشورهای جهان سوم صرفا به میوه درخت همسایه (کشورهای غربی) را نگاه می‌کنیم، در صورتی که درخت و زمینی که باید این میوه را به بار آورد، اساس کار و زیربنای اصلی است؛ این درخت و زمین جامعه ما و با الگوهای ما است که باید شکل بگیرد.
وی افزود: این درخت باید در این زمین رشد و نمو کند و به بار بنشیند.
رشد و تعالی جامعه مدیون نیروی انسانی توانمند و سرمایه اجتماعی است که مصادیق آن انسجام اجتماعی، کیفیت تعاملات اجتماعی و اعتماد عمومی است و تا زمانی که این انباشتگی در حوزه سرمایه اجتماعی، سرمایه انسانی و سرمایه اقتصادی ایجاد نشود، به توسعه پایدار نخواهیم رسید.
به گزارش ایسنا، استاندار خوزستان گفت: مساله مهم خوزستان و در عین حال کشور، پایین آمدن آستانه تاب‌آوری اجتماعی و اقتصادی است.
تاب‌آوری، میزان ظرفیت بازگشت از وضع دشوار به وضع پایدار و توانایی ترمیم خویشتن است.
این ظرفیت، ذاتی نیست بلکه آموختنی و متغیر است یعنی کم و زیاد می‌شود.
شریعتی ادامه داد: تاب‌آوری در استان خوزستان با توجه به وجود بلایای طبیعی و مشکلات عمیق پیچیده و لایه لایه، در وضعیت تعیین‌کننده‌ای قرار می‌گیرد و می‌تواند مشکلات اجتماعی، اقتصادی و محیط زیستی را در استان تشدید کند.
این شدت تبعات اجتماعی، اقتصادی و سیاسی، ارتباط مستقیمی با وضعیت تاب‌آوری خوزستان دارد.
وی عنوان کرد: در سطح سیاستگذاری، با تدوین و اجرای برنامه‌های فوق‌العاده سعی در ترمیم تاب‌آوری خوزستان در مواجهه با مسائل را داریم.
این برنامه‌ها در حوزه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی اجرا شده یا در حال اجرا است و حوزه زنان به عنوان بخش مهم جامعه، هدف اصلی این برنامه در خوزستان قرار دارد.
استاندار خوزستان گفت: بی‌شک منابع اقتصادی و خدادادی جامعه، به خودی خود توسعه نمی‌یابند بلکه کنشگران اجتماعی با توانایی‌های اقتصادی و علمی جامعه را به جلو می‌برند.
در دنیا، کشورهای توسعه یافته لزوما کشورهایی نیستند که از منابع طبیعی خدادادی بهره‌مند هستند بلکه از منابع نیروی انسانی آموزش‌دیده، سرمایه اجتماعی قوی و اقتصاد پویا بهره‌مندند.
شریعتی با اشاره به رونمایی سند توسعه زنان خوستان، تصریح کرد: سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خوزستان منطبق با شرایط زنان در کشور و در این استان تدوین شده و ترمیم فضای گفتگو بین مردان و زنان از اهداف سند ارتقای زنان است.
وی افزود: استان خوزستان بسیار نیازمند اجرای دقیق این طرح با محوریت شاخص‌های اصلی و تاثیرگذار است.
این سند در برش استانی، منطبق با الگوی وضعیت فرهنگی و اجتماعی همان استان است و الزامات فرهنگی و اجتماعی استان خوزستان هم در این سند لحاظ شده و ما با دقت، الگوی بومی ارتقا را در امور حوزه زنان رعایت خواهیم کرد.
به گزارش ایسنا، سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده خوزستان در این جلسه با حضور معاون رئیس جمهور در امور بانوان و خانواده رونمایی و ابلاغ شد.
انتهای پیام