خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح ۳ مجتمع خدماتی رفاهی همزمان با هفته حمل و نقل در همدان

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 18 آذر 1398 - 16:59
همدان - مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان گفت: همزمان با گرامیداشت هفته حمل و نقل، رانندگان و راهداری ۳ مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در استان همدان به بهره‌برداری می رسد.
مجتمع،بلاعوض،پناهنده،–،رفاهي

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان همدان، مصطفی پناهنده گفت: یک مجتمع خدماتی رفاهی در محور اسدآباد – داشبلاغ با آورده شخصی ۳۸ میلیون ریال و ۳۳۰ میلیون تومان کمک های بلاعوض در زمینی به مساحت ۱۰ هزار مترمربع احداث شده است.
پناهنده افتتاح مجتمع خدماتی رفاهی دیگری در زمینی به مساحت ۶ هزار متر مربع در محور تویسرکان – همدان را از دیگر مجتمع های قابل افتتاح این هفته عنوان کرد و یادآور شد: برای این طرح نیز مبلغ ۳۰ میلیارد ریال از محل آورده شخصی هزینه شده و ۳۴۵ میلیون تومان نیز کمک بلاعوض بوده است.
وی ادامه داد: یک مجتمع خدماتی رفاهی دیگر نیز با ۱۰ هزار مترمربع مساحت در محور جوکار – تویسرکان آماده افتتاح است که برای این طرح نیز مبلغ ۳۵ میلیارد ریال از محل آورده شخصی هزینه شده و مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان هم کمک بلاعوض بوده است
پناهنده تأکید کرد: در هر ۳ مجتمع کاربری های داخلی شامل رستوران، غرفه های تجاری، نمازخانه، سرویس بهداشتی، تعمیرگاه و جایگاه سوخت ایجاد شده و با بهره برداری از این ۳ مجتمع، زمینه اشتغال ۳۴ نفر فراهم شده است.