خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات تثبیت دیواره و کف رودخانه بشار در حال انجام است

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 18 آذر 1398 - 16:37
یاسوج- مدیر عامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: عملیات تثبیت دیواره و کف رودخانه بشار در حال انجام است.
رودخانه،مهر،داوودي،بشار

به گزارش خبرنگار مهر، علی داوودی مهر بعدازظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در راستای تکمیل این پروژه ۱۲۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی بیان داشت: این پروژه، ساماندهی حاشیه رودخانه بشار، در بلوار رجا است.
داوودی مهر تصریح کرد: بارندگی و سیل در ابتدای سال جاری خساراتی را به در بخشی از مسیر رودخانه پدید آورد.
وی اظهار داشت: رودخانه بشار در سالهای گذشته، بسیار مورد تعدی قرار گرفته و خسارات جبران ناپذیری ره به همراه داشته است.
داوودی مهر، افزود: این خسارات به وجود همه تلاشها جبران نشده است.
وی اظهار داشت: به دلیل فعالیتهای غیر کارشناسی در بستر حریم رودخانه و ایجاد ترانشه کاذب، عملیات ساماندهی باید با دقت و سرعت انجام شود.