خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جرمش این بود که می‌خواست استقلال را قهرمان کند!

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | دوشنبه، 18 آذر 1398 - 15:53
فسخ قرارداد استراماچونی سرمربی تیم فوتبال استقلال و رفتن او از ایران در روز گذشته با واکنش جنجالی کاربران فضای مجازی همراه شد.
استقلال،كاربران،رفتن،انتشار،باشگاه،فضاي

واکنش کاربران فوتبالی به رفتن استراماچونی از ایران؛
به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، روز گذشته آندریه استراماچونی سرمربی تیم فوتبال استقلال در حالیکه از عملکرد مدیران این باشگاه ناراضی بود، با انتشار بیانیه‌ای قرارداد خود را به صورت یکطرفه فسخ کرده و صبح امروز دوشنبه از ایران رفت.
انتشار این اخبار از سوی رسانه‌ها، فضای عجیبی را در شبکه‌های اجتماعی به وجود آورده است.
هواداران استقلال که از وضعیت به وجود آمده خشمگین و ناراحت هستند با انتشار توئیت‌هایی در صفحات خود واکنش‌های تندی را خطاب به مدیران ورزشی داشتند.
کاربران هشتگ‌های #استراماچونی و #استقلال را در شبکه اجتماعی توئیتر داغ کرده و از رفتن این سرمربی خارجی ابراز تاسف کردند.
گفتنی است؛ پیش از این نیز واکنش‌ها در فضای مجازی به شدت علیه باشگاه و مدیریت استقلال بود و با وجود آنکه امیرحسین فتحی مشکلات بر سر راه انتقال پول به حساب استراماچونی را شرح داده بود بازهم توضیحات او مورد قبول هواداران قرار نگرفت.
در ادامه تعدادی از پست‌های اعتراضی کاربران توئیتر را به خبر رفتن استراماچونی از استقلال مشاهده می‌کنید.
انتهای پیام/