خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنامه کاظم اولیایی برای مدیریت استقلال روی میز وزیر ورزش

مهر | ورزشی | دوشنبه، 18 آذر 1398 - 15:19
یکی از گزینه‌های جدی برای جانشینی فتحی، سید کاظم اولیایی مدیرعامل پیشین این باشگاه است که برنامه وی در وزارت ورزش موجود است.
باشگاه،اوليايي،استقلال

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که باشگاه استقلال در کانون اخبار و حواشی قرار دارد، از افرادی به عنوان گزینه‌های جانشینی امیر حسین فتحی در استقلال نام برده می‌شود که یکی از مهم ترین آنها، سید کاظم اولیایی مدیرعامل پیشین این باشگاه می باشد.
پیگیری‌های خبرنگار مهر در این خصوص مشخص کرد اولیایی پیش از این نیز یکی از گزینه‌های مدیریت در این باشگاه بوده و حدود دو ماه پیش برنامه‌ای نیز به همین منظور به وزارت ورزش ارائه کرده بود که این برنامه همچنان موجود است و امروز صحبت هایی در مورد آن مطرح شده است.
منابع نزدیک به استقلال از اولیایی به عنوان یکی از گزینه‌های مهم مدیریت در این باشگاه یاد می‌کنند که ممکن است بعد از فتحی عهده دار مسئولیت شود.