خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۴۱ هزار حلقه لاستیک در چهارمحال و بختیاری توزیع شد

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 18 آذر 1398 - 11:38
رئیس اداره بازرگانی داخلی سازمان صمت چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای طرح حمایتی ناوگان حمل و نقل، بیش از ۴۱ هزار حلقه لاستیک در چهارمحال و بختیاری توزیع شد.
لاستيك،توزيع،حلقه،بختياري،ناوگان،حمل،اداره

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس اداره بازرگانی داخلی سازمان صمت چهارمحال و بختیاری گفت: در راستای طرح حمایتی ناوگان حمل و نقل، بیش از ۴۱ هزار حلقه لاستیک در چهارمحال و بختیاری توزیع شد.
عبدالله رضوی با اعلام این خبر به رسانه‌های استان، اظهار کرد: از ابتدای طرح تامین لاستیک ناوگان حمل و نقل (اواخرتیرماه) تاکنون ۴۱ هزار و ۵۴۱ حلقه لاستیک جذب و با قیمت مصوب دولتی توزیع شده است.
وی افزود: از این مجموع ۱۰ هزار و ۱۶۱ حلقه لاستیک تولید داخل و ۳۱ هزار و ۳۸۰ حلقه لاستیک وارداتی توزیع شده است.
رضوی گفت: اولویت‌بندی تامین و توزیع تایرهای مورد نیاز از طریق سازمان راهداری و حمل ونقل بار و مسافر صورت می‌گیرد ولاستیک‌های توزیع شده در سایز (۲۴*۱۲)، (۲۲.۵*۸۰*۳۱۵ )، ( ۲۲.۵*۶۵*۳۸۵) به عنوان پر مصرف‌ترین لاستیک‌های تقاضا شده است.
وی با اشاره به اینکه مصرف لاستیک خودروهای سنگین در برخی شهرهای این استان بیشتر از شهرهای دیگر کشور است، خاطرنشان کرد: توزیع لاستیک سنگین بین شهری بر اساس پیمایش توسط اداره کل راهداری صورت می‌گیرد.
رئیس اداره بازرگانی داخلی سازمان صمت استان گفت: در حال حاضر ناوگان درون شهری برای دریافت لاستیک باید از طریق سامانه یو.
تی.
سی.
ام.
اس (utcms) اقدام کنند و با مراجعه به شهرداری‎‌ها پروانه اشتغال و سپس با نصب سیستم باربرگ مجوز دریافت لاستیک را دریافت کنند.
وی گفت: تمامی هم استانی‌ها در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی در بازار، مراتب را از طریق تلفن ۱۲۴ اعلام کنند.
انتهای پیام