سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عریقات: کنفرانس ورشو تلاشی برای مشروعیت‌بخشی به تجاوزات اسرائیل است

ایسنا | بین‌الملل | چهارشنبه، 24 بهمن 1397 - 15:11
دبیر کمیته اجرایی ساف کنفرانس ورشو درباره خاورمیانه را تلاشی برای تبدیل اقدامات ناقض اسرائیل در حق فلسطینی‌ها به یک "واقعیت عادی" دانست.
كنفرانس،فلسطين،عربي،اسرائيل،كشورهاي،عريقات،ساف،ورشو،لهستان،خ ...

دبیر کمیته اجرایی ساف کنفرانس ورشو درباره خاورمیانه را تلاشی برای تبدیل اقدامات ناقض اسرائیل در حق فلسطینی‌ها به یک "واقعیت عادی" دانست.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، صائب عریقات، دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی‌بخش فلسطین (ساف) پیامی خطاب به نمایندگان کشورهایی که در نزد تشکیلات خودگردان فلسطین فرستاده دارند، درخصوص کنفرانس ورشو درباره خاورمیانه که از امروز (چهارشنبه) در پایتخت لهستان آغاز به کار کرده است، فرستاد و طی آن، خواهان پایبندی آنها به تعهداتشان در قبال قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل به عنوان تنها راه تضمینی برقراری صلحی عادلانه و پایدار برای فلسطین، اسرائیل و کل منطقه شد.
عریقات با تاکید بر مخالفت رهبران فلسطین با شرکت در این کنفرانس، گفت: ما در راستای مشروعیت بخشی به این کنفرانس اقدامی انجام نخواهیم داد.
دبیر ساف اظهار کرد: اقداماتی که آمریکا با همکاری لهستان انجام می‌دهد، در راستای از بین بردن طرح ملی فلسطین است.
وی گفت: هدف از این کنفرانس عبور از طرح صلح عربی و دادن فرصتی به اسرائیل برای عادی‌سازی روابط با کشورهای منطقه است.
عریقات افزود: سیاست‌های آمریکا در قبال مساله فلسطین موجب افزایش ناامنی و بی‌ثباتی در جهان عرب و کل جهان خواهد شد.
این رهبر فلسطینی در پیام خود آورد، مساله فلسطین محکی برای توان جامعه جهانی در عمل به تعهدات خود بر اساس قوانین بین‌المللی است، در صورتی که جامعه جهانی به آمریکا اجازه مشروعیت بخشی به جرائم و اقدامات متجاوزانه اسرائیل را بدهد، این امر اقدامی خطرناک برای هرگونه روند صلح آتی در سراسر جهان به حساب خواهد آمد.
کنفرانس ورشو از امروز طی دو روز درباره خاورمیانه با مشارکت کشورهای عربی و غربی در لهستان آغاز شد.
فلسطینی‌ها ضمن اعلام اینکه این کنفرانس را تحریم می‌کنند، از کشورهای عربی خواستند از دیدار با نتانیاهو در حاشیه این کنفرانس خودداری کنند.
تا این لحظه هیچ بیانیه‌ای از سوی کشورهای عربی شرکت کننده در این کنفرانس برای دیدار دوجانبه با نتانیاهو منتشر نشده است.
انتهای پیام