خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فریبا: از استعفای استراماچونی شوکه شدم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 18 آذر 1398 - 01:42
پیشکسوت استقلال گفت: از استعفای استراماچونی شوکه شدم و حق را به او می‌دهم.
پول،تيم،مربي،مديران،فسخ،فريبا،پرسپوليس

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، بهتاش فریبا درباره استعفای استراماچونی گفت: از اخبار شنیدم که استراماچونی استعفا کرده و زرینچه را جایگزین کردند و من از این موضوع شوکه شدم و نمی‌دانم چه بگویم.
قرارداد مربیان خارجی به گونه‌ای استرکه اگر ۲ ماه حقوق نگیرند می‌توانند فسخ کنند.
او‌ادامه داد: درباره فسخ قرارداد استراماچونی باید مدیران پاسخگو باشند.
پس از مدت ها استقلال دارد خوب بازی می‌کند و خوب گل می‌زند و از مدیران خواستم این تیم را بهم نریزند و باید از هر جا شده پول این مربی را بدهند.
او مربی ایرانی نیست که مشکلش با من بمیرم تو بمیری حل شود.
مربی به این خوبی آوردید و تیمش صدر جدول است و هواداران به دنبال گرفتن قهرمانی هستند.
فریبا درباره عزیز‌تر بودن پرسپولیس از سوی وزارت ورزش افزود: تیم پرسپولیس خوشبختانه از طرفداران خارج خودشان پول می‌گیرند و مشکل مالی آن‌ها حل می‌شود و این تیم از آسیا پول خوبی گرفت و هر دو تیم پول اسپانسر خود را پیش خور کردند و من از مدیران خواستم مشکلات را حل کنند و به استراماچونی حق می‌دهم، چون او با شرایط سخت کار می‌کند.
ما در برف و باران زمین تمرین نداریم.
انشاالله پول او پرداخت شود و استرا روی نیمکت بنشیند.
انتهای پیام/
آخرین اخبار از باشگاه استقلال