خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمل و نقل جاده‌ای؛ نیازمند برنامه‌ریزی و فرهنگ‌سازی

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 17 آذر 1398 - 19:34
فرماندار نهبندان گفت: برنامه‌ریزی و تمهیداتی در حوزه راه‌ها از ناحیه ادارات متولی و دستگاه‌های خدمات رسان باید انجام گیرد، اما می‌طلبد که فرهنگ‌سازی لازم در شهرستان در این خصوص صورت گیرد.
نهبندان،كيلومتر،محور،ترافيك،شهرستان،توجه،بيكي

ایسنا/خراسان جنوبی فرماندار نهبندان گفت: برنامه‌ریزی و تمهیداتی در حوزه راه‌ها از ناحیه ادارات متولی و دستگاه‌های خدمات رسان باید انجام گیرد، اما می‌طلبد که فرهنگ‌سازی لازم در شهرستان در این خصوص صورت گیرد.
مجید بیکی، امروز یکشنبه ۱۷ آذر در جلسه شورای ترافیک گفت: اقدامات صورت گرفته در چند ماهه اخیر در راستای بهبود تردد در محورهای مواصلاتی و ساماندهی ترافیک شهری به نسبت گذشته، مطلوب است.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه 12 کیلومتر از باند دوم نهبندان-سربیشه زیر بار ترافیک رفته و 17 کیلومتر دیگر آن نیز در حال اجرا است، 20 کیلومتر دیگر از این محور تخصیص اعتبار شده که پس از واگذاری به پیمانکار آغاز به کار خواهد شد.
به گزارش ایسنا، فرماندار نهبندان ضمن تاکید بر اینکه در شهرستان نهبندان نزدیک به هزار تابلو تعویض و با توجه به رایزنی‌های انجام شده چهار هزار تابلو و علائم هشدار دهنده در سطح شهرستان در دستور کار و تعویض خواهد شد، خاطرنشان کرد: در مسیر نهبندان به شوسف مقداری از روکش آسفالت جاده انجام شده و در آینده نیز به طور کامل روکش آن انجام خواهد گرفت.
بیکی یادآور شد: با توجه به نیاز بیشتر محور مواصلاتی نهبندان – زابل به تابلوها و علائم هشدار دهنده از اداره حمل و نقل جاده‌ای خواسته شد که با برنامه ریزی و اتخاذ تمهیدات لازم اقدامات مقتضی در این محور انجام گیرد.
انتهای پیام