خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید دستگاه پزشکی ویدئو لارینگوسکوپ در کشور

ایسنا | دانش و فناوری، اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 17 آذر 1398 - 17:22
محققان پارک علم و فناوری اردبیل برای اولین بار در کشور موفق به طراحی و تولید دستگاه پزشکی ویدئو لارینگوسکوپ شدند.
دستگاه،خطاهاي،بيهوشي،اردبيل،ابراهيم،مشابه

محققان پارک علم و فناوری اردبیل برای اولین بار در کشور موفق به طراحی و تولید دستگاه پزشکی ویدئو لارینگوسکوپ شدند.
به گزارش ایسنا، دکتر ابراهیم پور، رییس پارک علم و فناوری اردبیل در این خصوص گفت: این دستگاه توسط دامون نوری حصار، عضو بنیاد ملی نخبگان و دکترعلی محمدیان اردی متخصص بیهوشی و فلوشیپ درد و مهدی ابراهیم خلیلی کارشناس بیهوشی طراحی و ساخته شد.
این دستگاه پس از سه سال تحقیق و تفحص توسط اعضای شرکت تولیدکننده آن، توانست مجوزهای لازم جهت تولید انبوه را اخذ کند.
مزیت دستگاه لارینگوسکوپ استفاده ایمن و مطمئن از سوی پزشکان و پیشگیری از مرگ احتمالی مصدومان به دلیل خطاهای دستگاه‌های موجود در بیمارستان‌ها است.
بر اساس اعلام وزارت علوم، این دستگاه خطاهای موجود در دستگاه‌های مشابه لارینگوسکوپ را به صفر رسانده و جایگزین دستگاه‌های مشابه خارجی است.
انتهای پیام