خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آخرین وضعیت ضدویروس ایرانی/ استفاده یک میلیون کاربر از «پادویش»

مهر | دانش و فناوری | یکشنبه، 17 آذر 1398 - 17:10
مجری پروژه طراحی و پیاده‌سازی سامانه ضد بدافزار بومی «پادویش» از افزایش ظرفیت این محصول تا سه برابر و استفاده یک میلیون کاربر از این آنتی ویروس خبر داد.
محصول،پژوهشگاه،فناوري،اطلاعات،بومي،ارتباطات،پروژه،المللي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، پیاده سازی سامانه ضد بدافزار بومی «پادویش» در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سال ۹۰ مطرح شد و در سال ۹۵ نسخه تجاری آن به بهره برداری رسید و هم اکنون با گذشت ۳ سال، بیش از یک میلیون کاربر در حال استفاده دارد.
ولی الله قربانی مجری پروژه طراحی و پیاده‌سازی سامانه ضد بدافزار بومی «پادویش» از افزایش ظرفیت این محصول در بخش های مختلف آن از یک تا سه برابر خبر داد و گفت: افزایش ظرفیت به صورت مدام در حال توسعه است.
وی اظهار کرد: در حال حاضر بیش از یک میلیون کاربر از این محصول استفاده می کنند و حدود ۹۵ درصد کاربران طی دوسال گذشته ثابت مانده اند که این نشان‌دهنده رضایت مشتریان از محصول و خدمات پشتیبانی آن است.
این محصول به عنوان خروجی یکی از پروژه های موفق پژوهشگاه بوده و بهتر است طرح های جدیدی با این مدل همکاری در دستور کار قرار گیرد.
قربانی با بیان اینکه پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان یک جایگاه حاکمیتی در پژوهش در به ثمر رسیدن این محصول نقش کلیدی داشته و این مدل موفق همکاری بین پژوهشگاه و شرکت های دانش بنیان باید در سایر پروژه ها نیز تسری یابد، گفت: آنتی ویروس بومی نه تنها در سطح ملی در حال استفاده است بلکه در سطح منطقه نیز در حال پیدا کردن بازار برای خود بوده و هم اکنون در چند کشور منطقه در حال استفاده است.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه موفقیت این محصول تا چه حد به تجاری سازی و برندینگ ایران محصولات فناوری اطلاعات، در جوامع بین المللی کمک می کند، گفت: در صورتی که این محصول در داخل کشور به صورت گسترده مورد استفاده قرار گیرد و بتواند اعتماد کاربران داخلی را جلب کند، خواهد توانست به بازارهای بین المللی نیز ورود گسترده ای کرده و باعث برندینگ محصولات فناوری اطلاعات ایران در جوامع بین المللی شود.